Maak snelle en correcte offertes met onze offertesoftware

Betrouwbare offertes die voordelig zijn voor jou én je klant

Bespaar tijd met de offertesoftware van ActoBusiness, waarmee je gemakkelijk en snel een professionele offerte samenstelt die commercieel interessant is, en de marge van je bedrijf bewaakt voor een optimale winst.

Snel een professionele offerte

Het maken van een offerte is niet altijd gemakkelijk. Wat is de juiste prijs voor jou en je klant? Je wilt het niet te duur maken voor de klant, maar ook jezelf niet in de vingers snijden. Een goede berekening maken waar beide kanten tevreden mee zijn kost tijd. En onnodig veel tijd als je dit nog handmatig doet. De offertesoftware van ActoBusiness helpt je om dit te automatiseren.

De offertesoftware binnen ActoBusiness

Een hogere omzet

Altijd inzicht in de status van verstuurde offertes zodat je deze op een juiste manier opvolgt. Ook ben je verzekerd van een goede marge dankzij de gemaakte calculaties die automatisch worden verwerkt in je offertes.

Meer tijd overhouden

Maak gebruik van de offerte sjablonen zodat je in de helft van de tijd een kloppende en professionele offerte de deur uit stuurt.

Tevreden klanten door betrouwbare calculaties

Door altijd te werken met actuele prijzen vanuit jouw voorkeursleveranciers, ben je er zeker van dat je betrouwbare data in je offertes verwerkt.

Offertesoftware in ActoBusiness

De module voor het maken van offertes zit standaard in onze alles-in-één ERP softwarepakket ActoBusiness. Benieuwd hoe ActoBusiness werkt? Bekijk dan onze demovideo. Deze kun je via ons formulier aanvragen.

Een hogere omzet

Offertesoftware

Voortgang registreren

De offerte is uitgebracht en verschillende bijlagen zijn meegestuurd. Deze zie je centraal terug in het systeem. Ook registreer je de voortgang van het salestraject met behulp van acties en notities. Zo weet je ten alle tijden de huidige status van het traject en of je leads al kunt opvolgen. Leg de voortgang van het offerteproces vast met behulp van onder andere notities, acties en e-mails.

Altijd een goede marge

Door de gemaakte calculatie mee te nemen naar de offerte ben je verzekerd van een goede prijs voor de klant en een goede marge voor je bedrijf.

Meer tijd overhouden

Snel en makkelijk een offerte

Branchestandaarden en tijdnormen van Techniek Nederland zijn in onze offertesoftware verwerkt, waardoor je snel een kloppende offerte maakt.

Hergebruik wat je al weet

Wanneer je een offerte doorzet naar een opdracht wordt alle informatie meegenomen. Je hoeft dus geen extra handelingen te verrichten om klantgegevens en informatie over het project over te zetten.

Altijd een passende offerte-indeling:

In de offertesoftware van ActoBusiness is het mogelijk om verschillende offerte stijlen op te slaan als sjabloon. Zo zie je niet alleen jouw bedrijfslogo terugkomen maar staat er ook de informatie op die relevent is voor de betreffende klant. Je bepaalt zelf de opbouw van de offerte en vanuit de calculatie wordt je offerte automatisch gevuld.

Offertesoftware

Tevreden klanten door betrouwbare calculaties

offertes

Altijd de juiste prijs

Maak altijd gebruik van de actuele prijzen met het online middelenbestand dat gekoppeld staat met jouw leveranciers. 

Afbeeldingen op de offerte

Voeg afbeeldingen van bijvoorbeeld materiaal toe op de offerte vanuit het online middelenbestand. Zo heeft je klant een goed beeld van het resultaat en stem je de verwachtingen af.

De offertesoftware in onze pakketten

De module voor het maken van offertes vind je in ons alles-in-één ERP softwarepakket ActoBusiness. Met ActoBusiness werk je productiever en efficiënter door functionaliteiten te gebruiken op gebied van calculeren tot de financiële administratie. 

Acto Favicon

ActoBusiness ERP

Acto Favicon

ActoBusiness Calculatie

Benieuwd hoe de software eruitziet?

Wij laten het je graag zien tijdens een vrijblijvende demo van een uur. Dit kan online of op bij jou op locatie. Je kunt al je vragen stellen en we geven je inzicht in onder andere het automatiseren van een aantal repeterende taken.

Bekijk je de demo liever in eigen tijd? Bekijk dan onze gratis demovideo. Vraag het via onderstaand formulier aan en je ontvangt de video in je mailbox.

Ik wil meer informatie

Laat onderstaand je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Laat ons weten op welke manier we jou kunnen helpen*:

Ik wil graag(Vereist)
Naam(Vereist)
Door op 'versturen' te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux