CRM systeem en Relatiebeheer

Verbeter en onderhoud de relaties met je klanten, leveranciers en andere relaties

Met het CRM systeem van ActoBusiness heb je in één scherm zicht op wat er zich bij jouw klanten, leveranciers en partners afspeelt. Hierdoor schakel je direct op een openstaande offerte, een nog te leveren bestelling of een nog te betalen factuur. Zo kom je snel in contact met klanten wanneer nodig en losse CRM-applicaties of Excel-bestanden horen hierbij tot de verledentijd.

Alle informatie over je relatie snel inzichtelijk in het CRM systeem

Alle informatie over je relaties is in ons CRM systeem via één scherm beschikbaar. Niet alleen relatiegegevens zoals adres en contactpersoon, maar ook alle opdrachten, projecten, afspraken en facturen die betrekking hebben op de geselecteerde relatie. Zo kan iedereen in de organisatie bij dezelfde gegevens, ook tijdens eventuele afwezigheid van collega’s.  

Snel inzicht in alle gegevens per relatie

Gegevens op een centrale plek waar iedereen binnen de organisatie snel en makkelijk bij kan. Zorgt voor overzicht, snel kunnen schakelen en goede klantcommunicatie.

Onderhoud en verbeter de relaties met je klanten

Door de afspraken met klanten op één plek bij te houden, ziet iedereen in de organisatie of en wanneer er contact moet worden opgenomen met de klant en of er nog werkzaamheden moeten worden afgerond. Dankzij het CRM systeem is snel te zien met welke contactpersoon (inclusief functie) je de afspraken hebt gemaakt.

Volg kansen op en verhoog het aantal leads

In het CRM systeem is terug te vinden welke offertes nog openstaan bij klanten zodat je bij kunt houden wanneer je de opvolging wilt oppakken en welke facturen nog betaalt moeten worden. Binnen onze software verstuur je deze automatisch.

CRM systeem in ActoBusiness

Het CRM systeem en Relatiebeheer zit standaard in twee van onze pakketten. De volledige all-in software en onze specialistische software voor als je minder functionaliteiten nodig hebt.

Benieuwd hoe het eruit ziet?

Bekijk dan de gratis demovideo. Deze kun je via ons formulier aanvragen.

Leg alle informatie over de klant centraal vast

CRM systeem met 360 graden inzicht rondom relaties

Alle informatie rondom een relatie is snel toegankelijk met het 360 graden scherm van onze software. Zo heb je inzicht in lopende projecten, contracten, openstaande offertes, facturen en bestelorders rondom de geselecteerde relatie zonder te wisselen van scherm. Dit scheelt zoektijd en zo heb je niet meer te maken met ontbrekende informatie per klant. 

CRM systeem
CRM systeem

Centrale relatiegegevens makkelijk aanvullen

Naast dat alle contactgegevens rondom een relatie vastgelegd kunnen worden, zijn er ook verschillende mogelijkheden om deze aan te vullen. Maak gebruik van de koppeling met de Kamer van Koophandel om de juiste factuurgegevens over te halen en de postcode API om de juiste adresgegevens vast te leggen. Zo heb je veel sneller de nodige gegevens bij de hand zonder dat je deze nog extra bij de relatie moet opvragen of opzoeken.

Mobiele app voor onderweg

Ook onderweg heb je toegang tot de gegevens van klanten en contacten met onze app. Zo kun je ook zonder je laptop of computer bij belangrijke informatie en vul je gegevens aan op locatie bij de klant.

relatiebeheer

Onderhoud en verbeter de relaties met je klanten

Neem contact op met de juiste contactpersoon

Een bedrijf kent vaak meerdere medewerkers en contactpersonen voor verschillende doeleinden. Deze worden vastgelegd en gekoppeld aan de bedrijfsrelatie, samen met de functie van de desbetreffende medewerker. Zo nemen collega’s het contact ook gemakkelijk van je over mocht dat een keer nodig zijn.

Je bedrijfsprocessen geïntegreerd in het CRM systeem

Gebruik de vastgelegde relatie informatie gedurende de rest van je bedrijfsprocessen om dubbel werk te besparen. Zorg dat terugkerende facturen automatisch worden verstuurd zodat jij én de klant hier niet op hoeven te wachten, en geef per klant aan wanneer er contact moet worden opgenomen voor een check-in moment of andere gelegenheid. Zo blijf je in verbinding en zorg je voor een gezonde klantrelatie.

CRM systeem

Volg kansen op en verhoog het aantal leads

CRM systeem

Communicatiegeschiedenis

Door acties, notities en documenten vast te leggen per relatie, heb je alle voorgaande communicatie centraal inzichtelijk. Je weet precies welke collega wat heeft afgesproken per relatie en wat de huidige status is van een voorstel.

Registreer bedrijven en particulieren

ActoBusiness maakt onderscheid in verschillende soorten relaties. Ieder met eigen kenmerken en aanvullende informatie. Zo heb je de mogelijkheid om verschillende relatiesoorten (klanten, partners, leveranciers, medewerkers etc) vast te leggen, en behoud je daardoor gemakkelijk het overzicht. Je ziet meteen ook per bedrijf en klant op welke offertes je nog geen akkoord hebt ontvangen.

CRM systeem en Relatiebeheer in onze pakketten

Het CRM systeem en relatiebeheer zit standaard in twee van onze pakketten. Het zit in onze volledige alles-in-één softwarepakket voor als je efficiënter en productiever wilt werken, door al onze functionaliteiten te gebruiken op gebied van calculeren tot de financiële administratie. Als  je naast een overzichtelijk CRM systeem voornamelijk uitgebreide en complexe calculaties wilt kunnen maken, is ons specialistische Calculatiesoftware meer geschikt voor jou. 

Acto Favicon

ActoBusiness ERP

Acto Favicon

ActoBusiness Service

Benieuwd hoe de online software eruitziet?

Wij laten het je graag zien tijdens een vrijblijvende demo van een uur. Dit kan online of op bij jou op locatie. Je kunt al je vragen stellen en we geven je inzicht in onder andere het automatiseren van een aantal repeterende taken.

Bekijk je de demo liever in eigen tijd? Bekijk dan onze gratis demovideo. Vraag het via onderstaand formulier aan en je ontvangt de video in je mailbox.

Ik wil meer informatie

Laat onderstaand je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Laat ons weten op welke manier we jou kunnen helpen*:

Ik wil graag(Vereist)
Naam(Vereist)
Door op 'versturen' te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux