Automatiseer je voorraad van A tot Z met onze voorraadbeheer software

Precies de juiste hoeveelheid voorraad, zodat je nooit misgrijpt

Krijg de volledige controle over je voorraad en logistiek met onze voorraadbeheer software. Dankzij realtime inzicht in je grijpvoorraad of automagazijnen zorg je ervoor dat er altijd voldoende voorraad in het magazijn aanwezig is, genereer je automatisch besteladviezen, zodat er voor elke project-order just-in-time de juiste materialen aanwezig zijn. Zo houd jij je als bedrijf aan klantafspraken en hebben medewerkers altijd de juiste materialen bij zich om snel een storing bij een klant op te kunnen oplossen.  

Grijp nooit meer mis met de voorraadbeheer software

Met het voorraadbeheer van ActoBusiness weet je altijd welke materialen in je magazijn aanwezig zijn. Zo weet je zeker dat je nooit misgrijpt en tegelijkertijd hoef je geen onnodige extra kosten te maken voor dubbele voorraad. 

De voorraadbeheer software van Acto

Bespaar op onnodige extra uitgaven

Dankzij helder inzicht in de voorraad in alle verschillande (auto-)magazijnen, weet je welk materialen je nog hebt liggen of wat er nog moet worden besteld. Zo geef je niet onnodig geld uit aan materialen die uiteindelijk (nog) niet nodig zijn.

Werkzaamheden in een keer goed

Medewerkers kunnen sneller naar klussen én deze sneller en in één keer afhandelen, doordat ze de juiste materialen in de bus hebben zitten. De monteur hoeft niet eerst langs de groothandel om materiaal te halen, maar rijdt direct naar de storing. Zo zijn spoedklussen ook in een keer opgelost.

Ontzorgd worden in je voorraadproces

Je gehele voorraadproces van A tot Z automatiseren, waarbij je weet dat elke stap van begin tot eind foutloos wordt uitgevoerd.

Voorraadbeheer software in ActoBusiness

De module voorraadbeheer is (optioneel) beschikbaar 2 van onze pakketten. Zowel in alle de 3 de varianten van ActoBusiness ERP  als in ActoBusiness Service. Benieuwd hoe ActoBusiness werkt? Bekijk dan onze gratis demovideo. Deze kun je via ons formulier aanvragen.

Bespaar op onnodige extra uitgaven

Inventarisatie en bestellen uit je eigen magazijn

Met de inventarisatiemogelijkheid blokkeer je een gedeelte van je producten voor uitgave zodat je de voorraad op orde kan brengen. Naast het doen van een bestelling bij een leverancier voor je opdrachten is het ook mogelijk om een bestelling te doen bij één van je magazijnen. Zo verbruik je éérst de materialen die je al hebt voordat je extra uitgaven doet bij een leverancier.

voorraadbeheer software
voorraadbeheer software

Maak gebruik van besteladviezen zodat je nooit misgrijpt

Genereer snel en gemakkelijk een besteladvies aan de hand van de ingestelde minimumvoorraad per product. Als er materialen uit het magazijn worden opgehaald wordt de voorraad bijgewerkt. Wanneer de voorraad van een materiaal onder het minimum komt wordt er automatisch een besteladvies gegenereerd. Met het gebruik van een minimum en maximumvoorraad die rekening houdt met de minimale bestelhoeveelheid heb je altijd genoeg en nooit te veel.

Altijd inzicht in gereserveerd materiaal

De voorraadbeheer software geeft je niet alleen inzicht in de totale voorraad van je magazijn, maar ook het gedeelte van de voorraad dat gereserveerd is voor ingeplande werkzaamheden. Deze ‘intern verkochte voorraad’ kan je blokkeren zodat deze niet wordt meegegeven naar een andere opdracht. Zo loop je nooit mis op je materiaal.

Koppeling met webshops van leveranciers en groothandels

Met SelectOnline kan je direct bestellen bij de leverancier van jouw keuze en heb je inzicht in prijzen en levertijden.

voorraadbeheer software

Werkzaamheden in een keer goed

voorraadbeheer

Maak gebruik van automagazijn

Richt de bussen van de buitendienst in als magazijn. Zo weet je wat er beschikbaar is in de bus en kan dit makkelijk worden bijgevuld. Medewerkers kunnen spoedklussen zo sneller oppakken en het is makkelijker om op tijd bij gemaakte afspraken te komen.

Pickinglijst

Meerdere materialen verzamelen in een magazijn kan gemakkelijk door een pickinglijst aan te maken, digitaal natuurlijk, waardoor je sneller en foutloos werkt.

Ontzorgd worden in je voorraadproces

Altijd inzicht in je voorraad

Doordat jij je voorraad snel en makkelijk registreert heb je altijd inzicht in je actuele voorraad. Je weet exact wat er in het magazijn aanwezig is.

Standaard ontvangstlocatie

Kies per product een standaard locatie waarop je bestelde materialen wilt  ontvangen en pas dit wanneer nodig gemakkelijk aan. Je weet precies wanneer, wat, waar aankomt. 

voorraad

De voorraadbeheer software in onze pakketten

De voorraadbeheer software is (optioneel) beschikbaar in twee van onze pakketten. Zowel in alle de drie de varianten van ActoBusiness ERP als in ActoBusiness Service. Met deze module verhoog je de productiviteit binnen je bedrijf, voorkom je fouten en verbeter je je marges.

Acto Favicon

ActoBusiness ERP

Acto Favicon

ActoBusiness Service

Benieuwd hoe de software eruitziet?

Wij laten het je graag zien tijdens een vrijblijvende demo van een uur. Dit kan online of op bij jou op locatie. Je kunt al je vragen stellen en we geven je inzicht in onder andere het automatiseren van een aantal repeterende taken.

Bekijk je de demo liever in eigen tijd? Bekijk dan onze gratis demovideo. Vraag het via onderstaand formulier aan en je ontvangt de video in je mailbox.

Ik wil meer informatie

Laat onderstaand je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Laat ons weten op welke manier we jou kunnen helpen*:

Ik wil graag(Vereist)
Naam(Vereist)
Door op 'versturen' te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder.

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux