Je werk in de helft van de tijd geregeld

Bespaar tijd met ActoBusiness software

In de dynamische wereld van de installatiebranche is tijd een schaars goed. Strakke deadlines, complexe projecten en groeiende concurrentie zijn uitdagingen waar jij als installateur dagelijks mee te maken hebt. Hoe kan jij tijd besparen en tegelijkertijd je bedrijfsvoering eenvoudig organiseren? Met ActoBusiness is je werk in de helft van de tijd geregeld.

Ontdek hoe jij  tot wel 50% sneller kunt werken!

Ontdek hoeveel tijd jij kunt besparen

Zie direct hoeveel jij kunt besparen.

Personeelstekorten, materiaalschaarste en de energietransitie zorgen voor enorme uitdagingen in de installatiebranche. Digitalisering is de sleutel tot succes.

Bespaar tijd en verbeter je marges met ActoBusiness, online software voor slimme installatiebedrijven.

Doe meer werk in minder tijd

Personeelstekorten, materiaalschaarste en de energietransitie zorgen voor enorme uitdagingen in de installatiebranche. Digitalisering is de sleutel tot succes.

Bespaar tijd en verbeter je marges met ActoBusiness, online software voor slimme installatiebedrijven.

Vier keer tijd besparen

1. Automatiseren met ERP-software

Bespaar tijd door te kiezen voor een geïntegreerd ERP-systeem en te stoppen met het gebruiken van verschillende losse apps en systemen. Profiteer van de voordelen van ERP-software: voorkom dubbel (invoer) werk en automatiseer standaard processen en workflows voor optimale inzet van je medewerkers.

2. Kiezen voor ActoBusiness

Voor optimale tijdsbesparing kies je voor een online ERP-pakket. Hiermee beschikken alle medewerkers, zowel op kantoor als de monteurs in de buitendienst, realtime over de meest actuele informatie. Wij zorgen voor de updates van de software en de veiligheid van je data, zodat jij je kan focussen op jouw business.

3. Snelle implementatie

Kies software die gemakkelijk werkt, zodat je medewerkers er snel mee aan de slag kunnen. Dankzij onze bewezen en standaard implementatie-aanpak, kan jij razendsnel aan de slag met je nieuwe software en optimaal profiteren van de tijdsbesparing.

4. Direct antwoord op je vragen

Naast goede software wil jij natuurlijk ook een betrouwbare en hulpvaardige softwareleverancier. Loop je in de praktijk tegen zaken aan of heb je vragen over de software, dan wil je natuurlijk direct geholpen worden. Onze support-afdeling staat voor je klaar en zijn pas tevreden als jij dat ook bent! 

Folder ActoBusiness

Meer weten over ActoBusiness?

Download nu de folder

Vul onderstaand je e-mailadres in en je ontvangt de folder direct in je mailbox!

Zo bespaar je tijd met ActoBusiness

ActoBusiness maakt je bedrijf productiever en laat je medewerkers beter samenwerken. Werk vanuit een systeem en krijg real-time inzicht in de werkzaamheden en voortgang van je werkzaamheden. De software is online dus overal beschikbaar. Zo helpen wij jou tijd te besparen, zodat je meer tijd overhoudt voor het echte werk: jouw klanten helpen.

3 x sneller offreren

Werk 3 x sneller je offerte uit, doordat je altijd werkt met actuele prijzen in ActoBusiness, waardoor je nooit meer hoeft te zoeken bij leveranciers. Bovendien zie je direct welke leverancier het artikel kan leveren op het gewenste moment.

2 x sneller betaald krijgen

Krijg met ActoBusiness 2 x sneller betaald doordat de klant direct na het aftekenen van de werkorder, de factuur met iDeal betaallink ontvangt, waarmee de factuur direct betaald kan worden.

Bespaar 100% op artikelbeheer

Artikelbeheer is niet meer nodig, alle informatie is online aanwezig via slimme koppelingen met leveranciers of het materiaalassortiment van 2BA. Dat scheelt veel tijd in het beheren van artikelen die je vaak heel beperkt gebruikt.

2 x sneller aan de slag

Bespaar tot 50% op opleidingstijd. Medewerkers leren sneller werken met de software doordat deze bijzonder gebruiksvriendelijk is opgezet en schermen uniform hetzelfde werken door de applicatie heen.

tijd besparen

Ontdek hoeveel tijd jij kunt besparen met ActoBusiness

Doe de test

Voor ieder bedrijf is er tijdswinst en efficiëntie te behalen. Doe de test en ontdek hoeveel tijdswinst jouw organisatie kan behalen op een aantal van de belangrijkste processen binnen een installatiebedrijf. 

Vraag een vrijblijvende demo aan

Wil je ook tijd besparen?

In de bovenstaande test heb je kunnen zien hoeveel tijd je kunt besparen met ActoBusiness. Benieuwd hoe dat in de praktijk werkt?

Vraag dan vrijblijvend een (online) demonstratie aan en ontdek hoe jij ook sneller kunt werken. In een uurtje laten we je de mogelijkheden van de software zien.

Door op aanvragen te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Of meld je aan voor ons Webinar

Webinar slimmer werken: van aanvraag tot factuur in 5 stappen

Maak in 30 minuten kennis met ActoBusiness. Onze experts laten zien hoe je in 5 eenvoudige stappen het hele proces van aanvraag tot en met factuur kunt stroomlijnen. Allemaal vanuit één systeem. 

Interessant om te weten!

Wil je meer weten over hoe je als installatiebedrijf nog meer tijd kunt besparen, of wil je meer weten over ActoBusiness of hoe wij de software implementeren?
Lees dan verder in de onderstaande blogs.

online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder.

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux