5 keer tijd besparen met ActoBusiness – meer efficiency in jouw installatiebedrijf

Zo helpt ActoBusiness jou efficiënter te werken

Als je in de installatiebranche werkt, weet je dat tijd kostbaar is. Je zoekt altijd manieren om tijd te besparen, want als je efficiënter werkt, kun je meer projecten afronden en meer winst maken. Gelukkig is er een oplossing die je kostbare tijd bespaart: ActoBusiness, op maat gemaakt voor installatiebedrijven, waardoor je sneller, slimmer en effectiever kunt werken. Hierdoor kun je meer projecten succesvol afronden en je winst vergroten.

1. Werkt sneller

Deze software maakt je (kantoor-)werk gemakkelijker. Geen gedoe met ingewikkelde menu’s of lang moeten zoeken naar informatie. Met ActoBusiness werk je moeiteloos vanuit één scherm en krijg je meer gedaan in minder tijd. Het resultaat: je bespaart tijd en werkt productiever.

Je offertes 2 x sneller de deur uit

Maak gebruik van sjablonen, kentallen en tijdnormen en gebruik  (delen van) eerdere offertes om snel en foutloos een nieuwe calculatie te maken. De prijzen en artikelinformatie actualiseer je met een druk op de knop. 

2. Werkt slimmer

ActoBusiness gebruikt de nieuwste technologieën. Met deze slimme software hoef jij niet langer tijd te verspillen aan repetitieve en tijdrovende taken. Met behulp van artificial intelligence worden deze werkzaamheden geautomatiseerd, waardoor je medewerkers efficiënter kunnen werken. Het resultaat: tijdwinst en meer productiviteit!

Verstuur je facturen tot 10 x sneller

Alle administratieve taken, vanaf het moment van aanvraag tot aan de facturatie, zijn volledig geautomatiseerd. Dat betekent dat gewerkte uren en gebruikte materialen automatisch worden verwerkt op de factuur. Zodra jouw klant zijn handtekening op de werkbon zet, ontvangt hij de factuur direct in zijn mailbox. Het resultaat: snelle en foutloze facturatie.

3. Werkt makkelijker

ActoBusiness is super gebruiksvriendelijk en maakt werken leuk.  Het is als werken met Excel, maar dan met alle voordelen van een beheerde omgeving. Geen zorgen meer over collega’s die per ongeluk velden of formules verprutsen. Alles wat je nodig hebt, kun je vanuit één scherm regelen, zonder gedoe met onnodige velden of eindeloos klikken. Het resultaat: moeiteloos en efficiënt werken, zonder frustraties.

Werk tot 30% sneller

Met ActoBusiness werk je vanuit één centraal scherm , waardoor je alle informatie van rondom jouw project of klant direct in beeld hebt. Zo heb je alle offertes, bestellingen, contracten, werkorders, facturen en andere relevante informatie altijd direct bij de hand hebt. Ook onderweg via de app.

4. Werkt samen

ActoBusiness is jouw persoonlijke assistent, die je dagelijkse taken gemakkelijker maakt. Dankzij handige meldingen vergeet je nooit meer belangrijke acties of deadlines, en helpt je om eventuele problemen in het proces snel op te sporen. En samenwerken met andere apps en software die je in je bedrijf gebruikt, is ook geen probleem. De software is gemakkelijk te  koppelen met andere systemen, waardoor dubbel werk verleden tijd is. Het resultaat: efficiënter werken zonder belangrijke zaken te missen.

Bespaar tot wel 20% op je dagelijkse werktijd

Met ActoBusiness verhoog je de productiviteit van jou en je team. De software is jouw extra set handen en ogen, waardoor je sneller werkt, geen enkele deadline of actie uit het oog verliest en zo faalkosten reduceert.

5. Werkt op maat

ActoBusiness is speciaal ontwikkeld voor installatiebedrijven en afgestemd op jouw specifieke werkzaamheden. Het is een kant-en-klare oplossing, waarmee je razendsnel aan de slag kunt, zodat jij direct profiteert van alle tijdbesparende voordelen die deze software biedt.

Bespaar tot 50% op de opleidingstijd

De software is direct gebruiksklaar, en (nieuwe) medewerkers leren het snel. Dit betekent dat je een aanzienlijke hoeveelheid tijd bespaart wanneer je met de nieuwe software aan de slag gaat, en direct profiteert van alle voordelen.

Hoeveel tijd ga jij besparen?

Doe de test en ontdek jouw bespaarpotentieel

Voor ieder bedrijf is er tijdswinst en efficiëntie te behalen. Doe de test en ontdek hoeveel tijdswinst jouw organisatie kan behalen met ActoBusiness.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux