Bespaar tijd met ActoBusiness

Je werk in de helft van de tijd geregeld

In de dynamische wereld van de installatiebranche is tijd een schaars goed. Strakke deadlines, complexe projecten en groeiende concurrentie zijn uitdagingen waar jij als installateur dagelijks mee te maken hebt. Hoe kan jij tijd besparen en tegelijkertijd je bedrijfsvoering eenvoudig organiseren? Met ActoBusiness is je werk in de helft van de tijd geregeld.

Ontdek hoe jij ook tot wel 50% van je tijd kunt besparen!

Ontdek hoeveel jij kunt besparen

Zie direct hoeveel jij kunt besparen.

Start met besparen

Ontdek de voordelen van ActoBusiness.

Doe meer werk
in minder tijd

Personeelstekorten, materiaalschaarste en de energietransitie zorgen voor enorme uitdagingen in de installatiebranche. Digitalisering is de sleutel tot succes.

Bespaar tijd en verbeter je marges met ActoBusiness, online software voor slimme installatiebedrijven.

4 x tijd besparen

1. Automatiseren met ERP-software

Bespaar tijd door te kiezen voor een geïntegreerd ERP-systeem en te stoppen met het gebruiken van verschillende losse apps en systemen. Profiteer van de voordelen van ERP-software: voorkom dubbel (invoer) werk en automatiseer standaard processen en workflows voor optimale inzet van je medewerkers.

2. Kiezen voor ActoBusiness

Voor optimale tijdsbesparing kies je voor een online ERP-pakket. Hiermee beschikken alle medewerkers, zowel op kantoor als de monteurs in de buitendienst, realtime over de meest actuele informatie. Wij zorgen voor de updates van de software en de veiligheid van je data, zodat jij je kan focussen op jouw business.

3. Snelle implementatie

Kies software die gemakkelijk werkt, zodat je medewerkers er snel mee aan de slag kunnen. Dankzij onze bewezen en standaard implementatie-aanpak, kan jij razendsnel aan de slag met je nieuwe software en optimaal profiteren van de tijdsbesparing.

4. Direct antwoord op je vragen

Naast goede software wil jij natuurlijk ook een betrouwbare en hulpvaardige softwareleverancier. Loop je in de praktijk tegen zaken aan of heb je vragen over de software, dan wil je natuurlijk direct geholpen worden. Onze support-afdeling staat voor je klaar en zijn pas tevreden als jij dat ook bent! 

Tijd besparen met ActoBusiness

Maak kennis met ActoBusiness, dé oplossing waarmee je kostbare tijd kunt besparen en je bedrijfsprocessen naar een hoger niveau kunt tillen. 

De voordelen van ActoBusiness

ActoBusiness maakt je bedrijf productiever en versterkt de samenwerking. Werk vanuit een systeem en krijg real-time inzicht in de werkzaamheden en voortgang van je werkzaamheden. De software is online dus overal beschikbaar. Zo helpen wij jou tijd te besparen, zodat je meer tijd overhoudt voor het echte werk: jouw klanten helpen.

Werk vanuit 1 scherm

Alle informatie en werkzaamheden kun je vanuit een scherm benaderen. Hierbij staat de klant of het project centraal. In een blik heb jij overzicht over al je werkzaamheden.

Minimale handelingen

Omdat je vanuit 1 scherm al je werkzaamheden kunt uitvoeren, hoef je veel minder handelingen te verrichten dan bij andere ERP-systemen. Met een klik is al je werk geregeld.

Automatische updates

Dankzij onze cloud-oplossing heb jij geen omkijken meer naar updates of andere IT-zaken. Zo werk jij altijd met de meer recente versie en zorgen wij ervoor dat jouw data veilig is.

Afgestemd op jouw werkzaamheden

Onze software is speciaal ontwikkeld voor de installatiebranche en sluit naadloos aan op jouw werkwijze. De standaard software kan per organisatie en per medewerker nog verder afgestemd worden op specifieke taken en werkzaamheden.

Zo bespaar je tijd met ActoBusiness

ActoBusiness maakt je bedrijf productiever en versterkt de samenwerking. Werk vanuit een systeem en krijg real-time inzicht in de werkzaamheden en voortgang van je werkzaamheden. De software is online dus overal beschikbaar. Zo helpen wij jou tijd te besparen, zodat je meer tijd overhoudt voor het echte werk: jouw klanten helpen.

3 x sneller offreren

Werk 3 x sneller je offerte uit, doordat je altijd werkt met actuele prijzen in ActoBusiness, waardoor je nooit meer hoeft te zoeken bij leveranciers. Bovendien zie je direct welke leverancier het artikel kan leveren op het gewenste moment.

2 x sneller betaald krijgen

Krijg met ActoBusiness 2 x sneller betaald doordat de klant direct na het aftekenen van de werkorder, de factuur met iDeal betaallink ontvangt, waarmee de factuur direct betaald kan worden.

Bespaar 100% op artikelbeheer

Artikelbeheer is niet meer nodig, alle informatie is online aanwezig via slimme koppelingen met leveranciers of het materiaalassortiment van 2BA. Dat scheelt veel tijd in het beheren van artikelen die je vaak heel beperkt gebruikt.

50% sneller aan de slag

Bespaar tot 50% op opleidingstijd. Medewerkers leren sneller werken met de software doordat deze bijzonder gebruiksvriendelijk is opgezet en schermen uniform hetzelfde werken door de applicatie heen.

Interessant om te weten!

Wil je meer weten over hoe je als installatiebedrijf nog meer tijd kunt besparen, of wil je meer weten over ActoBusiness of hoe wij de software implementeren?
Lees dan verder in de onderstaande blogs.

Ontdek hoeveel tijd jij kunt besparen met ActoBusiness

Doe de test

Voor ieder bedrijf is er tijdswinst en efficiëntie te behalen. Doe de test en ontdek hoeveel tijdswinst jouw organisatie kan behalen op een aantal van de belangrijkste processen binnen een installatiebedrijf. 

Wil je nog meer weten over tijd besparen?

Vraag een demo aan

Wil je inzicht in alle tijdbesparende modules van ActoBusiness, maak dan aan afspraak voor een vrijblijvende (online) demo. In een halfuurtje laat onze consultant je zien hoe ook jij tijd kunt besparen en efficiënter kunt werken.

Door op aanvragen te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux