ERP implementatie een zorgeloos proces

Snel aan de slag dankzij meer dan 40 jaar ervaring

De selectie en ERP implementatie van nieuwe software is een uitdaging. Daarom zoek je een betrouwbare en ervaren partner die jou tijdens dit proces kan ondersteunen. Een partij die verstand heeft van jouw branche en ervoor zorgt dat jij snel en zonder zorgen aan de slag kunt met je nieuwe software. 

Garantie voor de juiste match

Het selecteren van een nieuw softwarepakket is geen gemakkelijke opgave, je doet dit immers niet dagelijks. Daarom helpt Acto je met het kiezen van de juiste software. Zo ben je gegarandeerd van de juiste match voor een succesvolle toekomst van jouw bedrijf. Bij Acto hebben we meer dan 40 jaar ervaring in de installatiebranche en ben je verzekerd van onze continue zorg en betrokkenheid. Wij staan garant voor een snelle implementatie en betalen doe je pas als je helemaal tevreden bent.

Een soepele overgang en een snel aan de slag

Met onze bewezen implementatiestrategie garanderen wij jou een zorgeloze en snelle implementatie Dankzij onze best-practices-aanpak en standaardinrichting, die gebaseerd is op onze jarenlange ervaring kan jij binnen het afgesproken tijdsbestek en binnen budget aan de slag met je nieuwe software.

Altijd de juiste ondersteuning

Als je hebt gekozen voor Acto gaan we ervoor zorgen dat jij snel en zorgeloos aan de slag kunt met je nieuwe software. Hiervoor hebben een duidelijk 5-stappenplan ontwikkeld, wat we samen met je zullen doorlopen. Maar daar stopt onze dienstverlening niet. Ook na de implementatie helpen we je waar nodig en kun je bij ons terecht voor:

Aan de slag met ActoBusiness in maar 5 stappen

Met onze bewezen implementatiestrategie genaamd ActoSprint garanderen wij jou een zorgvuldige implementatie door onze best-practice-aanpak en procesinrichting die gebaseerd is op meer dan 40 jaar ervaring. Zo leveren wij altijd binnen het afgesproken tijdsbestek een budget.


Ga zorgeloos van start met de software van Acto dankzij onze 5 stappen:

stap 1

Intake

Samen met een van onze consultants nemen we de mogelijkheden van de software met je door. Op basis van onze kennis en ervaring geven we je hierbij advies voor een optimaal bedrijfsproces.

stap 1
stap 2

Voorbereiden

Verzamel de data die je in je nieuwe software wilt (her-)gebruiken. Is alle informatie compleet? Dan zorgen wij ervoor dat deze op de juiste manier in de software komt te staan.

stap 2
stap 3

Inrichten

Inrichten van jouw online omgeving en aanmaken van de gebruikers met bijbehorende rechten.

stap 3
stap 4

Trainen

Tijdens de training laten we jou en je collega’s zien hoe gemakkelijk de nieuwe software werkt. Train je je medewerkers liever zelf? Dan leiden we een groep key-users op, die daarna hun eigen collega’s gaan trainen.

stap 4
stap 5

Aan de slag!

Afhankelijk van het gekozen pakket en eventuele opties, kan je snel en zorgeloos aan de slag met je nieuwe software. Zonder verborgen kosten en je gaat pas betalen als je tevreden bent. Gegarandeerd!

stap 5

Consultancy voor de perfecte ondersteuning

Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen met behulp van onze ervaren consultants! Of het nu gaat om aanpassingen binnen je organisatie of de implementatie van nieuwe softwaremodules, onze experts staan voor je klaar met passend advies.

Training

Haal alles uit je software met de juiste training

Investeer in de kennis van jouw medewerkers voor het maximale rendement van je software. Onze uitgebreide trainingen tijdens de implementatie of aan nieuwe medewerkers zorgen voor een vliegende start!

Altijd antwoord op je vragen

Heb je een vraag over de werking van de software of kom je er even niet uit? Dankzij onze uitgebreide supportmogelijkheden krijg je altijd het juiste antwoord.

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek en daarom begrijpen wij dat je specifieke uitdagingen hebt. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. Wij bieden altijd advies op maat, zodat je gebruik kunt maken van de software die precies bij jullie situatie past. 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux