Animatie: ActoBusiness in 1,5 minuut

Door de toepassing van low-code gaat software de komende vijf jaar evenveel veranderen als in de afgelopen twintig jaar. Rapporten van bijvoorbeeld Gartner geven aan dat legacy-systemen hun langste tijd hebben gehad en dat met low-code de next-generation software wordt gemaakt met veel flexibiliteit, gebruiksgemak en mogelijkheden voor personalisatie. Een unieke combinatie die ervoor zorgt dat organisaties efficiënter kunnen werken en dus kosten besparen.

ActoBusiness is ontwikkeld op basis van low-code en gebruikt hiervoor het platform van Thinkwise.

Enkele voordelen van een low-code ERP-pakket zijn:

  • Snellere time-to-market
    Een low-code platform stelt je in staat drie tot vijf keer sneller apps en software te ontwikkelen met een minimum aan code door bestaande bouwstenen.
  • Lagere ontwikkel- en beheerkosten
    Dankzij de snelheid van het ontwikkelen en omdat onderhoud minimaal is.
  • Eenvoudig toepassen van maatwerk
    Low-code maakt het mogelijk om te werken met een combi van een basismodel en een specifiek klantmodel. Maatwerk pas je eenvoudig toe in het klantmodel, zonder dat het basismodel wordt beïnvloed.
  • Toekomstbestendig platform
    Doordat de technologie is losgekoppeld van de functionaliteit, is de software zo ontwikkeld dat deze technologisch gezien nooit veroudert en dus altijd op alle platformen kan draaien.
https://www.youtube.com/watch?v=Ae0jVjijUMk

Meer zien?

In een persoonlijke (online) demo laten we u graag zien wat ActoBusiness voor uw organisatie kan betekenen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek, met zijn eigen uitdagingen, wensen en doelen. We begrijpen daarom ook dat het lastig kan zijn de juiste software te kiezen die een oplossing biedt voor alles wat je zoekt. Om alvast inzicht te geven in wat voor soort software bij jouw bedrijf past kun je onze gratis test doen. Die laat jou binnen een paar minuten zien welk pakket geschikt is en wat het je concreet oplevert.

Meer nieuws

Event Acto

Event | Digitalisering in de installatiebranche | 29 mei

Wil jij in één ochtend je kennis en netwerk uitbreiden? Kom dan naar het event over digitalisering in de installatiebranche. Dit organiseren we o.a. samen met Techniek Nederland.

Lees meer
Schouten Techniek

Schouten Techniek

Ontdek hoe Schouten Techniek met de ERP-software van Acto de efficiëntie verhoogde door digitalisering van werkprocessen. De voordelen: een verbeterd inzicht, gestroomlijnde processen en klaar voor verdere optimalisatie.

Lees meer
online software

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. De calculaties hiervoor maken zij met ActoCalculatie.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux