Door de toepassing van low-code gaat software de komende vijf jaar evenveel veranderen als in de afgelopen twintig jaar. Rapporten van bijvoorbeeld Gartner geven aan dat legacy-systemen hun langste tijd hebben gehad en dat met low-code de next-generation software wordt gemaakt met veel flexibiliteit, gebruiksgemak en mogelijkheden voor personalisatie. Een unieke combinatie die ervoor zorgt dat organisaties efficiënter kunnen werken en dus kosten besparen.

ActoBusiness is ontwikkeld op basis van low-code en gebruikt hiervoor het platform van Thinkwise.

Enkele voordelen van een low-code ERP-pakket zijn:

 • Snellere time-to-market
  Een low-code platform stelt je in staat drie tot vijf keer sneller apps en software te ontwikkelen met een minimum aan code door bestaande bouwstenen.
 • Lagere ontwikkel- en beheerkosten
  Dankzij de snelheid van het ontwikkelen en omdat onderhoud minimaal is.
 • Eenvoudig toepassen van maatwerk
  Low-code maakt het mogelijk om te werken met een combi van een basismodel en een specifiek klantmodel. Maatwerk pas je eenvoudig toe in het klantmodel, zonder dat het basismodel wordt beïnvloed.
 • Toekomstbestendig platform
  Doordat de technologie is losgekoppeld van de functionaliteit, is de software zo ontwikkeld dat deze technologisch gezien nooit veroudert en dus altijd op alle platformen kan draaien.

Meer zien?

In een persoonlijke (online) demo laten we u graag zien wat ActoBusiness voor uw organisatie kan betekenen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux