Software training

Haal het maximale uit je software

Wij zorgen voor de beste training van jouw medewerkers, zodat zij snel vertrouwd raken met de nieuwe software en ze alle functionaliteit gebruiken.

Neem contact op

Meer weten over onze trainingen

Vraag demo aan

Online of op locatie

Haal het maximale uit je software

Kennis en opleiding van je medewerkers is een belangrijke factor van het succes van nieuwe software binnen jouw organisatie. Het opleiden van de gebruikers is dan ook een belangrijk onderdeel tijdens de implementatie. Gelukkig is onze software uiterst gebruiksvriendelijk waardoor jij er als gebruiker snel klaar voor bent om aan de slag te gaan met het nieuwe pakket.

Onze werkwijze

Tijdens de training laten we jou en je collega’s zien hoe gemakkelijk de nieuwe software werkt. Train je je medewerkers liever zelf? Dan leiden we een groep key-users op, die daarna hun eigen collega’s gaan trainen. Gemiddeld duurt de opleiding een halve of een hele dag, afhankelijk van de functionaliteit die jullie gaan gebruiken.

De voordelen van onze training

Training leidt tot succes! Acto biedt je daarom uitgebreide trainingsmogelijkheden. Niet alleen tijdens de implementatie, maar ook daarna. Voor het trainen van nieuwe medewerkers of voor het opfrissen van de kennis bieden we trainingen op maat.

Voorkom fouten

Met de juiste training van je medewerkers verminder je de kans op fouten en incomplete informatie aanzienlijk. Dit zorgt voor een betere kwaliteit van het werk, maar ook tot minder herstelwerkzaamheden en lagere operationele kosten.

Hogere klanttevredenheid

Medewerkers die goed opgeleid zijn in het gebruik van software, kunnen klantvragen en -storingen sneller en effectiever afhandelen.

Verhoogt de werknemersbetrokkenheid

In een markt van personeelsschaarste wil je natuurlijk dat je medewerkers betrokken en loyaal zijn aan je bedrijf. De juiste training verhoogt de motivatie en betrokkenheid.

Maximaal rendement van je software

Door je medewerkers te trainen in het gebruik van de (geavanceerde) functies van je nieuwe software, benut je de investering in de software maximaal en geef je je bedrijf een voorsprong op de concurrentie.

Dit is Acto

Acto is dé softwarespecialist voor de installatiebranche. Kies voor ActoBusiness, de alles-in-één ERP-software met functionaliteiten als planning, projectbeheer, service & onderhoud en facturatie. Of kies voor ActoCalculatie, voor het maken van specialistische calculaties. Met de software van Acto werk je efficiënter en kan je gemakkelijk inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Voor de installatiebranche

Onze software is het perfecte hulpmiddel voor installatiebedrijven om de bedrijfsvoering te transformeren in een geoliede machine. Met onze software stroomlijn je alle bedrijfsprocessen, werk je efficiënter en gaat je klanttevredenheid omhoog.

Jarenlange ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring zetten wij onze expertise in om onze klanten te helpen bij implementaties en hulp bij digitalisering. Als Acto weten we wat er speelt in de installatiebranche, spreken we de taal en begrijpen wat een installatiebedrijf nodig heeft om succesvol te zijn.

Voor elk type bedrijf

Voor elk type installatiebedrijf hebben wij een passende oplossing, of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde naam in de branche. Onze software is flexibel en schaalbaar, zodat het naadloos aansluit bij jouw specifieke eisen en meegroeit met jouw behoeften.

Voor professionele installatiebedrijven

ActoBusiness Professional is geschikt voor kleinere installatiebedrijven, vanaf 5 medewerkers, die lekker willen werken met een gebruiksvriendelijk ERP-pakket. De software biedt je alle essentiële functies zodat jij al je werkzaamheden gemakkelijk kunt uitvoeren.

Voor veeleisende installatiebedrijven

ActoBusiness Advanced is bij uitstek geschikt voor middelgrote installatiebedrijven en biedt uitgebreide functionaliteit om al je werkzaamheden efficiënt te beheren.

Voor grote allround technisch dienstverleners

ActoBusiness Enterprise is speciaal ontworpen voor grote technisch dienstverleners en biedt specialistische functionaliteit voor het beheren complexe projecten en servicecontracten. 

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek en daarom begrijpen wij dat je specifieke uitdagingen hebt. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. Wij bieden altijd advies op maat, zodat je gebruik kunt maken van de software die precies bij jullie situatie past. 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux