Support

Wij staan altijd voor je klaar

Waarmee kunnen wij je helpen? We hebben verschillende supportmogelijkheden waarmee we jou en je collega’s perfect kunnen ondersteunen.

Neem contact op

Meer weten over de supportmogelijkheden

Vraag demo aan

Online of op locatie

Wij staan altijd voor je klaar

De software van Acto is uiterst gebruiksvriendelijk en gemakkelijk om mee te werken. Toch kan het gebeuren dat je een vraag hebt of er even niet uit komt. Wij bieden je verschillende supportmogelijkheden waarmee jij snel en gemakkelijk antwoord op je vraag krijgt. Zo kan je direct verder met je werkzaamheden.

24/7 antwoord op je vragen

Als gebruiker van ActoBusiness of ActoCalculatie krijg je gratis toegang tot de speciale support-website. Hierop vind je 24/7 antwoord op veelgestelde vragen, heb je toegang tot instructiemateriaal en informatie over de nieuwste software-updates.

Stel je vragen via het support portal

Kan je het antwoord niet vinden op de support-website? Stel dan via het support portal je vraag aan onze supportafdeling. Afhankelijk van het pakket waarmee je werkt heb je recht op ondersteuning. Heb je behoefte aan (tijdelijk) meer ondersteuning of wil je ondersteuning op maat? Neem dan contact met ons op.

Telefonische ondersteuning

Afhankelijk van je service-overeenkomt bieden we je ook telefonische ondersteuning. Onze support medewerkers zitten op werkdagen voor je klaar tussen 09:00 en 17:00 en zijn bereikbaar via 033-422 68 88.

Dit is Acto

Acto is dé softwarespecialist voor de installatiebranche. Kies voor ActoBusiness, de alles-in-één ERP-software met functionaliteiten als planning, projectbeheer, service & onderhoud en facturatie. Of kies voor ActoCalculatie, voor het maken van specialistische calculaties. Met de software van Acto werk je efficiënter en kan je gemakkelijk inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Voor de installatiebranche

Onze software is het perfecte hulpmiddel voor installatiebedrijven om de bedrijfsvoering te transformeren in een geoliede machine. Met onze software stroomlijn je alle bedrijfsprocessen, werk je efficiënter en gaat je klanttevredenheid omhoog.

Jarenlange ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring zetten wij onze expertise in om onze klanten te helpen bij implementaties en hulp bij digitalisering. Als Acto weten we wat er speelt in de installatiebranche, spreken we de taal en begrijpen wat een installatiebedrijf nodig heeft om succesvol te zijn.

Voor elk type bedrijf

Voor elk type installatiebedrijf hebben wij een passende oplossing, of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde naam in de branche. Onze software is flexibel en schaalbaar, zodat het naadloos aansluit bij jouw specifieke eisen en meegroeit met jouw behoeften.

Voor professionele installatiebedrijven

ActoBusiness Professional is geschikt voor kleinere installatiebedrijven, vanaf 5 medewerkers, die lekker willen werken met een gebruiksvriendelijk ERP-pakket. De software biedt je alle essentiële functies zodat jij al je werkzaamheden gemakkelijk kunt uitvoeren.

Voor veeleisende installatiebedrijven

ActoBusiness Advanced is bij uitstek geschikt voor middelgrote installatiebedrijven en biedt uitgebreide functionaliteit om al je werkzaamheden efficiënt te beheren.

Voor grote allround technisch dienstverleners

ActoBusiness Enterprise is speciaal ontworpen voor grote technisch dienstverleners en biedt specialistische functionaliteit voor het beheren complexe projecten en servicecontracten. 

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek en daarom begrijpen wij dat je specifieke uitdagingen hebt. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. Wij bieden altijd advies op maat, zodat je gebruik kunt maken van de software die precies bij jullie situatie past. 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux