Acto en ITmobile (per 1-1-2017 Fleet Complete) verstevigen partnership

Bedrijven met veel verschillende projecten en/of servicecontracten hoef je niet uit te leggen wat de integratie van de project­planning en geautoma­tiseerde urenregistratie van ITmobile met het ERP-systeem van Acto in de dagelijkse praktijk oplevert. Bedrijven als Guts Installatie­techniek, IBK en Fri-Jado hebben met deze oplossing hun projectmanagement, projectplanning, urenbewaking en facturatie van projecten dagelijks op orde. Om dergelijke bedrijven in de toekomst nog beter te kunnen ondersteunen, verstevigen Acto Informatisering en ITmobile hun samenwerking door deze vast te leggen in een samenwerkingsverband.
Update: per 1-1-2017 gaat ITmobile verder onder de naam Fleet Complete
Solide software integratie is basis van partnership
“Zo’n zes jaar geleden zijn wij in contact gekomen met de oplossingen van ITmobile. We waren er direct van overtuigd dat ze voor onze klanten een mooie, en vooral gewenste, aanvulling vormden op onze ERP-oplossingen,” aldus Willem Verhoef, algemeen directeur van Acto. Wat begon met een koppeling van ritten- en urenadministratie, breidde zich al snel uit tot bepalen van actuele locatiegegevens tot nu een complete informatie­voorziening rondom planning, (reis)uren, kilometers en gewerkte uren. “Dit is cruciale informatie voor onze klanten om realtime inzicht te hebben in de kosten en verwachte resultaten op hun projecten.” Op dit moment bestaat er een solide en verregaande integratie tussen de beide oplossingen, die bij een groot aantal bedrijven naar volle tevredenheid wordt ingezet.
“Maar met deze integratie zijn we nog niet klaar! Door de ondertekening van dit partnership verplichten we ons om samen nog meer tools te ontwikkelen voor nog meer efficiency en inzicht bij onze gezamenlijk klanten. Daarvoor zijn al vergaande plannen ontwikkeld, waarover we binnenkort meer bekend zullen maken,” stelt Harald Treur, algemeen directeur van ITmobile. “ITmobile en Acto zijn er van overtuigd dat door deze samen­werking onze klanten een nog sterkere grip krijgen op het rendement van hun projecten.”
De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst vond plaats op 17 mei 2016 in het kantoor van ITmobile. Hierbij waren aanwezig: Willem Verhoef en William Zegers, directie Acto, en Harald Treur en Klaas Collet, directie van ITmobile.
Over ITmobile
Al meer dan 15 jaar verbetert ITmobile organisaties met geavanceerde softwaresystemen voor mobiele medewerkers. Door 100% betrouwbare, feitelijke data te verschaffen, maakt ITmobile organisaties transparanter en efficiënter. We onderscheiden ons door oplossingen te leveren die klantspecifiek worden ingericht en makkelijk te gebruiken zijn. Onze oplossingen maken de werkzaamheden van mobiele werkers volledig inzichtelijk. Ze zijn niet langer gebonden aan één plaats en hun uren worden altijd correct verrekend, gefactureerd en gesalarieerd.

Meer nieuws

Event Acto

Event | Digitalisering in de installatiebranche | 29 mei

Wil jij in een ochtend je kennis en netwerk uitbreiden? Kom dan naar het event over digitalisering in de installatiebranche …

Lees meer
Schouten Techniek

Schouten Techniek

Ontdek hoe Schouten Techniek met de ERP-software van Acto de efficiëntie verhoogde door digitalisering van werkprocessen. De voordelen: een verbeterd inzicht, gestroomlijnde processen en klaar voor verdere optimalisatie.

Lees meer
online software

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. De calculaties hiervoor maken zij met ActoCalculatie.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux