Acto treedt toe tot de Microsoft Enterprise Cloud Alliance

Acto Informatisering mag zich vanaf vandaag officieel Microsoft Enterprise Cloud Alliance Partner noemen en verstevigt zo de jarenlange samenwerking met Microsoft.
Korte time-to-market
Dit partnership is een logische vervolgstap in de productstrategie van Acto. “De oplossingen die wij voor onze klanten maken, moeten we snel en flexibel kunnen ontwikkelen en implementeren. Door gebruik te maken van de kennis van Microsoft en de Microsoft cloud-oplossingen, kunnen we dit realiseren,” aldus William Zegers, algemeen directeur van Acto. Flexibiliteit, mobiliteit en een snelle time-to-market zijn drie van de speerpunten van Acto, dat sinds 2014 na een managementbuy-out als onafhankelijk softwarebedrijf opereert.
Ontwikkelen op basis van Microsoft standaard tools
Om toe te treden tot deze cloud alliance, heeft Acto zijn oplossingen door Microsoft laten certificeren voor onder andere Azure en SQL Server. “Dit is voor ons en onze klanten een logische belangrijke volgende stap in flexibiliteit, openheid en integreerbaarheid van onze ERP-oplossingen. Een prachtig voorbeeld hiervan is de integratie van Microsoft Power BI,” aldus Zegers. “De diverse apps waarmee wij de ERP ontsluiten voor een zeer grote groep gebruikers, zijn dankzij het krachtige Azure-platform op een veilige, snelle en flexibele manier te benaderen. Het maakt niet uit of het nu een Apple, Android, Windows telefoon, tablet of pc is.”
Over Microsoft
Microsoft’s missie is “to empower every person and every organization on the planet to achieve more.” Oftewel: mensen en organisaties meer voor elkaar laten krijgen. We helpen bedrijven en organisaties productiever en flexibeler te werken. Met nieuwe oplossingen voor bijvoorbeeld beheer, virtualisatie, mobiel werken en big data. Zo kunnen ze technologie vóór zich laten werken.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux