Acto treedt toe tot de Microsoft Enterprise Cloud Alliance

Acto Informatisering mag zich vanaf vandaag officieel Microsoft Enterprise Cloud Alliance Partner noemen en verstevigt zo de jarenlange samenwerking met Microsoft.
Korte time-to-market
Dit partnership is een logische vervolgstap in de productstrategie van Acto. “De oplossingen die wij voor onze klanten maken, moeten we snel en flexibel kunnen ontwikkelen en implementeren. Door gebruik te maken van de kennis van Microsoft en de Microsoft cloud-oplossingen, kunnen we dit realiseren,” aldus William Zegers, algemeen directeur van Acto. Flexibiliteit, mobiliteit en een snelle time-to-market zijn drie van de speerpunten van Acto, dat sinds 2014 na een managementbuy-out als onafhankelijk softwarebedrijf opereert.
Ontwikkelen op basis van Microsoft standaard tools
Om toe te treden tot deze cloud alliance, heeft Acto zijn oplossingen door Microsoft laten certificeren voor onder andere Azure en SQL Server. “Dit is voor ons en onze klanten een logische belangrijke volgende stap in flexibiliteit, openheid en integreerbaarheid van onze ERP-oplossingen. Een prachtig voorbeeld hiervan is de integratie van Microsoft Power BI,” aldus Zegers. “De diverse apps waarmee wij de ERP ontsluiten voor een zeer grote groep gebruikers, zijn dankzij het krachtige Azure-platform op een veilige, snelle en flexibele manier te benaderen. Het maakt niet uit of het nu een Apple, Android, Windows telefoon, tablet of pc is.”
Over Microsoft
Microsoft’s missie is “to empower every person and every organization on the planet to achieve more.” Oftewel: mensen en organisaties meer voor elkaar laten krijgen. We helpen bedrijven en organisaties productiever en flexibeler te werken. Met nieuwe oplossingen voor bijvoorbeeld beheer, virtualisatie, mobiel werken en big data. Zo kunnen ze technologie vóór zich laten werken.

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux