ActoBusiness – Bedrijfssoftware voor installateur en technisch dienstverlener op basis van Low code

ActoBusiness is de nieuwste ERP-oplossing van Acto, die helemaal ontwikkeld is op basis van low code. Daarmee is het een toekomstbestendige totaaloplossing, waarmee installateur en technisch dienstverlener klaar zijn voor de toekomst.

“De software is zo ontwikkeld dat deze technologisch gezien nooit veroudert en dus altijd op alle platformen kan draaien. Op die manier kunnen wij ons focussen op het ontwikkelen van functionaliteit, waarmee onze klanten hun business nog succesvoller kunnen managen. Daarnaast kunnen we op deze manier vele malen sneller ontwikkelen, tegen aanzienlijk lagere kosten dan voorheen. Dat geeft zowel Acto als onze klanten een concurrentievoordeel.”, aldus Willem Verhoef, directeur Acto.

Wat is low code?

Low code is een steeds populairder wordende manier om software te ontwikkelen. Het bekende ‘code kloppen’ is met low code developing verleden tijd. Een low-code platform stelt je in staat snel apps en software te ontwikkelen met een minimum aan code. De ontwikkelaars kunnen in theorie vrij snel software bouwen uit bestaande bouwstenen, zonder daarvoor telkens een hele source code te schrijven.

Voordelen low code

Volgens Verhoef waren de snel veranderende markt en de toenemende digitalisering belangrijke redenen om met low code te gaan ontwikkelen. “Ik verwacht dat software de komende vijf jaar evenveel gaat veranderen als in de afgelopen twintig jaar”. Low code stelt Acto in staat om software sneller en van betere kwaliteit te laten ontwikkelen. Het probleem met vorige methodes was dat het bouwen van toepassingen zo lang duurde dat de vereisten al gewijzigd waren nog voordat het ontwikkeld was. Samenvattend zijn de voordelen van low code het sneller toetsen en verbeteren van ideeën, de lagere ontwikkelkosten én een snellere time-to-market.

Partnership met Thinkwise

‘Erp-systemen moeten flexibeler integreren met andere systemen, omgaan met gegevens vanuit sensortechnologie, ondersteuning bieden voor predictive maintenance en moeten ook nog gebruiksvriendelijk zijn. Dit vraagt om een nieuwe ontwikkelomgeving. Wij sloten daarom een partnership met Thinkwise om een next-generation erp-platform te realiseren, met veel functionele flexibiliteit, gebruiksgemak en mogelijkheden voor personalisatie.’

Ontwikkelen met ‘Lego-blokjes’

Door de samenwerking met Thinkwise beschikt Acto nu over een ontwikkelomgeving waarmee minimaal drie tot vijf keer sneller ontwikkeld kan worden door de aanwezigheid van standaard componenten. Verhoef: “Je kunt het zien als een doos met Legoblokken. Mochten er door de snel veranderende behoeftes innovatieve Legoblokjes ontbreken, dan zal Thinkwise die in overleg met Acto op korte termijn beschikbaar stellen.”

Wilt u meer weten over ActoBusiness of over onze manier van ontwikkelen? Neem dan contact met ons op, wij laten het u graag zien!

Meer nieuws

Klantcase CBRE Acto

Zo heeft CBRE de foutmarge aanzienlijk laten dalen

Ontdek hoe CBRE de foutmarge flink heeft kunnen reduceren dankzij calculatiesoftware van Acto. ‘De snelheid en accuratesse zijn geweldig!’

Lees meer

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux