Introductie ActoBusiness

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1573637696549{margin-bottom: 0px !important;}”]

ActoBusiness: een oplossing voor uw hele organisatie

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1573637931329{margin-bottom: 0px !important;}”]Is uw organisatie klaar voor de toekomst? Kunt u direct inspelen op nieuwe mogelijkheden en technologische vernieuwingen? En sluit uw bedrijfssoftware daar ook naadloos op aan?

ActoBusiness: dé softwareoplossingen voor de installateurs in het MKB-segment. Wij laten u graag onze visie op toekomstbestendige bedrijfssoftware zien.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”VRAAG EEN DEMO AAN” style=”flat” shape=”square” color=”danger” align=”center” css_animation=”fadeIn” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.acto.nl%2Fcontact%2F|title:neem%20contact%20op||”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1573638653522{margin-bottom: 0px !important;border-top-width: 10px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-top: 20px !important;padding-bottom: 0px !important;background-color: #eeeeee !important;}”][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=TqNw7_sr4Ck” custom_thumbnail=”true” play_icon=”mk-moon-play” play_target=”same” thumbnail_image=”7720″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1573638627666{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 20px !important;border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 20px !important;padding-top: 25px !important;padding-bottom: 20px !important;background-color: #eeeeee !important;}”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1568283940236{margin-bottom: 0px !important;}”]

Daarom kiest u voor ActoBusiness:

✔ Het is een complete oplossing voor uw bedrijfsvoering.
✔ Het is 100% online. U heeft alleen een internetverbinding nodig.
✔ De app voor de monteur is via de Google Play Store of de App Store van Apple te downloaden.
✔ U betaalt per gebruiker en kunt dus klein starten.
✔ De software bestaat uit verschillende modules en u kunt naar wens de software uitbreiden.
✔ U kunt snel aan de slag dankzij de korte implementatieperiode.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1568278454409{margin-bottom: 0px !important;}”]

“Met ActoBusiness houdt u meer tijd over voor het echte werk!”

[/vc_column_text][vc_separator style=”double” border_width=”3″ css_animation=”fadeIn”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1573637735635{margin-bottom: 0px !important;}”]ActoBusiness ondersteunt uw volledige bedrijfsproces. Leg uw relaties vast in CRM en maak met de calculatiemodule snel offertes. En wordt dit opdracht, dan ondersteunt de slimme software de gehele projectuitvoering. Van het maken van een materiaalbehoefte tot snel digitaal inkopen. Natuurlijk ondersteunen wij ook uw magazijnen, zowel op locatie als in de auto’s van monteurs.

Snel schakelen

Uw administratie is altijd bij en kost u veel minder tijd en moeite. U stuurt snel uw verkoopfacturen digitaal naar de klant en bewaakt de werkzaamheden voor zowel uren als kosten. En komt er een regieklus tussendoor? Ook die is volledig geautomatiseerd af te handelen.

Meer inzicht

Uiteraard heeft u op elk moment inzicht in uw financiële administratie en cijfers. Dankzij heldere rapportages bent u altijd op de hoogte. Ook beschikt de software over een online digitaal archief voor het opslaan van documenten bij bijvoorbeeld projecten.

Digitale assistent

Maar dat is nog niet alles, want de software is bovendien uw digitale assistent en signaleert acties en taken, zodat u niets vergeet. Uiteraard volledig geïntegreerd met Microsoft Office en e-mail.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux