Animatie: ActoBusiness in 1,5 minuut

Door de toepassing van low-code gaat software de komende vijf jaar evenveel veranderen als in de afgelopen twintig jaar. Rapporten van bijvoorbeeld Gartner geven aan dat legacy-systemen hun langste tijd hebben gehad en dat met low-code de next-generation software wordt gemaakt met veel flexibiliteit, gebruiksgemak en mogelijkheden voor personalisatie. Een unieke combinatie die ervoor zorgt dat organisaties efficiënter kunnen werken en dus kosten besparen.

ActoBusiness is ontwikkeld op basis van low-code en gebruikt hiervoor het platform van Thinkwise.

Enkele voordelen van een low-code ERP-pakket zijn:

 • Snellere time-to-market
  Een low-code platform stelt je in staat drie tot vijf keer sneller apps en software te ontwikkelen met een minimum aan code door bestaande bouwstenen.
 • Lagere ontwikkel- en beheerkosten
  Dankzij de snelheid van het ontwikkelen en omdat onderhoud minimaal is.
 • Eenvoudig toepassen van maatwerk
  Low-code maakt het mogelijk om te werken met een combi van een basismodel en een specifiek klantmodel. Maatwerk pas je eenvoudig toe in het klantmodel, zonder dat het basismodel wordt beïnvloed.
 • Toekomstbestendig platform
  Doordat de technologie is losgekoppeld van de functionaliteit, is de software zo ontwikkeld dat deze technologisch gezien nooit veroudert en dus altijd op alle platformen kan draaien.
https://www.youtube.com/watch?v=Ae0jVjijUMk

Meer zien?

In een persoonlijke (online) demo laten we u graag zien wat ActoBusiness voor uw organisatie kan betekenen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek, met zijn eigen uitdagingen, wensen en doelen. We begrijpen daarom ook dat het lastig kan zijn de juiste software te kiezen die een oplossing biedt voor alles wat je zoekt. Om alvast inzicht te geven in wat voor soort software bij jouw bedrijf past kun je onze gratis test doen. Die laat jou binnen een paar minuten zien welk pakket geschikt is en wat het je concreet oplevert.

Meer nieuws

Klantcase CBRE Acto

Zo heeft CBRE de foutmarge aanzienlijk laten dalen

Ontdek hoe CBRE de foutmarge flink heeft kunnen reduceren dankzij calculatiesoftware van Acto. ‘De snelheid en accuratesse zijn geweldig!’

Lees meer

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux