Digitale werkorder app

Papierloos werken met digitale werkorder app

Digitaliseer uw buitendienst met de werkorder app van ActoBusiness. Alle informatie voor het uitvoeren van de werkzaamheden op één plek. Speciaal ontwikkeld voor installateur en technisch dienstverlener.

DIGITALE WERKORDERS

De aansturing van uw buitendienst was nog nooit zo eenvoudig.

Met de digitale werkorder app van ActoBusiness, hebben uw (service-)monteurs in de buitendienst altijd alle benodigde informatie voor hun werkzaamheden bij de hand. De werkbon laat de werklocatie zien, houdt reis- en werktijden bij en geeft aan welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. 

digitale werkorder app
digitale werkorder

BESPAAR TIJD EN GELD

VOORDELEN DIGITALE WERKORDERS

START VANDAAG NOG

1. PLANNEN

Het inplannen van de werkzaamheden gaat dankzij het geïntegreerde digitale planbord heel gemakkelijk. Niet alleen storingen, maar ook gepland onderhoud, klussen en regie-werkzaamheden, plant u met één planbord, voor al uw medewerkers.

2. UITVOEREN

Zodra de uit te voeren werkzaamheden zijn ingepland, ontvangt uw (service-) monteur de digitale werkbon in de app. Als de monteur de werkbon start worden de reis- en werkuren automatisch bijgehouden. De status van de werkorder is altijd inzichtelijk via het planbord.

3. FACTUREREN

Na het uitvoeren van de werkzaamheden zet uw klant zijn digitale handtekening en geeft daarmee akkoord op de uitgevoerde werkzaamheden. De factuur wordt automatisch aangemaakt en direct naar uw klant verstuurd. 

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux