Event | Digitalisering in de installatiebranche | 29 mei

Wil jij in een ochtend je kennis en netwerk uitbreiden?

Kom dan naar het event over digitalisering in de installatiebranche wat wij samen met Techniek Nederland organiseren. 

29 mei 2024

9.00-12.00 uur

Acto Informatisering

Amsterdamseweg 51a in Amersfoort

Gratis aanmelden

Voor calculatoren, cost engineers, kostendeskundigen etc

De wereld van installatietechniek staat nooit stil. Nieuwe en veranderende wet- en regelgeving, zoals de Wkb, Gasketelwet en voorschriften met betrekking tot koudemiddelenregistratie, brengen een toegenomen werkdruk en extra administratieve taken met zich mee. Wil je bijblijven, dan moet je je organisatie continu aanpassen aan nieuwe trends, technologieën en uitdagingen.

Digitalisering biedt een oplossing, niet alleen om eenvoudig aan de veranderende wetgeving te blijven voldoen, maar ook om werkprocessen efficiënter te organiseren en de productiviteit te verhogen. Daarom nodigen we alle professionals uit de installatiesector uit voor een exclusieve bijeenkomst.

Samen duiken we in de wereld van digitalisering: welke ontwikkelingen staan ons te wachten in de komende jaren en hoe kunnen we daar nu al van profiteren?

Het programma belooft een boeiende mix van inzichten, praktijkvoorbeelden en hands-on demonstraties:

We nodigen je van harte uit voor een inspirerende ochtend bij Acto!

Programma:

Datum: Woensdag 29 mei 
Tijd: Ontvangst vanaf 8.00 uur, start presentatie 9.00 uur.  Rond 12.00 uur sluiten we de ochtend af met een broodje.
Locatie: Acto Informatisering in Amersfoort

8.00 – 9.00 uur: Inloop en ontvangst
Begin de dag ontspannen met een heerlijk kopje koffie en een assortiment lekkernijen.

9.00 uur: Presentatie ‘Markttrends en ontwikkelingen’
Ontdek de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. We willen niet alleen informeren, maar ook jullie kennis testen met een interactieve Kahoot-quiz. Wie weet ga je wel met een mooie prijs naar huis!

9.30 uur: Presentatie Techniek Nederland ‘Digitalisering in de installatiebranche’
Bart Molmans, Programmamanager bij Techniek Nederland, zal dieper ingaan op de digitaliseringstrends binnen onze branche en de rol van Techniek Nederland daarbij, inclusief de ondersteuning die zij bieden. Projecten als UOB, DigiGO en het Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving (DSGO) komen aan de orde.

10.15 uur: Koffiebreak

10.45 uur Klantcases: ‘Calculatie 2.0: Praktijkcases en digitale transformatie’
Marcel Odijk, consultant bij Acto deelt zijn jarenlange ervaring met jullie. Hij is betrokken geweest bij diverse digitaliseringsprojecten bij onze klanten, zoals Heinen & Hopman, SPIE, Breijer etc. Ontdek welke uitdagingen hij heeft aangepakt in calculatie en artikelbeheer, en hoe hij deze en andere bedrijven heeft bijgestaan bij het optimaliseren van deze processen.

11.15 uur: Demonstratie ActoBusiness: ‘Snel en foutloos calculeren’
Vincent Lauret, business consultant bij Acto, laat aan de hand van een een aantal praktijkvoorbeelden zien hoe je snel en foutloos kunt calculeren met onze online software. Een onmisbare tool voor efficiëntie en nauwkeurigheid in jouw werk.

12.00 uur: Netwerklunch
Sluit de ochtend af met een gezellige netwerklunch, waar je in een informele setting kunt napraten en nieuwe contacten kunt leggen.

Mis deze unieke gelegenheid niet om je kennis te vergroten, je netwerk uit te breiden en geïnspireerd te worden door de laatste ontwikkelingen op digitaliseringsgebied in de installatiebranche.

Graag zien we je op 29 mei a.s. bij Acto!

Aanmelden event ‘Digitalisering in de installatiebranche’
29 mei 2024

Ja, hier wil ik bij aanwezig zijn!

Folder ActoBusiness

Meer weten over ActoBusiness?

Download nu de folder

Vul onderstaand je e-mailadres in en je ontvangt de folder direct in je mailbox!

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Meer nieuws

Klantcase CBRE Acto

Zo heeft CBRE de foutmarge aanzienlijk laten dalen

Ontdek hoe CBRE de foutmarge flink heeft kunnen reduceren dankzij calculatiesoftware van Acto. ‘De snelheid en accuratesse zijn geweldig!’

Lees meer

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux