GUTS Installatie­techniek – Met digitale formulieren altijd beschikken over juiste versie

GUTS Installatie­techniek werkt al geruime tijd naar volle tevredenheid met digitale formulieren. De app haalt de irritatie weg van het niet beschikken over de juiste versie van een formulier. Krassen en strepen op oude versies van papieren formulieren zijn verleden tijd.

Bedrijf
GUTS Installatietechniek levert integrale oplossingen op het gebied van gebouwgebonden installaties voor onder meer retail, horeca en utiliteit. GUTS Installatietechniek zorgt ervoor dat de elektro­technische en werktuig­bouwkundige installaties optimaal functioneren, zodat er een prettige winkel- en werkomgeving ontstaat.

Screenshot Digitale Formulieren App MoreApp Acto GUTSFormulieren
Naast het werken met een oplever app, werkt GUTS Installatietechniek met een inspectie app voor de installaties in de winkels van Kruidvat. De periodieke inspecties van de noodverlichting en het onderhoud aan de inbraakinstallaties in de Kruidvat filialen worden ingevuld met de digitale formulieren app.

Quote
“Ik hoor niets dan lovende woorden van alle collega’s die met de inspectie app werken. Bij een wijziging heeft iedereen met één klik op de knop de nieuwe versie op zijn tablet staan.” – Hans van Kilsdonk

Uitdaging
De uitdaging voor GUTS Installatietechniek was het vervangen van de papieren handgeschreven formulieren voor digitale formulieren. Hierbij is het belangrijk dat meteen de juiste persoon gestructureerde opname-, inspectie- en opleveringsrapporten ontvangt.

Oplossing
Nadat een monteur klaar is met het invullen van een digitaal formulier ontvangt de juiste persoon een e-mail. De nodige acties, zoals het bestellen van een armatuur, kunnen meteen uitgevoerd worden. Doordat er foto’s in het rapport staan ziet de monteur in één oogopslag welk armatuur hij moet vervangen. De ingevulde formulieren blijven nu niet meer dagen in een bus liggen voordat ze naar kantoor gebracht worden. In de app wordt er makkelijk gezocht naar eerder uitgevoerde inspecties die vervolgens aangevuld worden. Acto  helpt GUTS Installatietechniek als partner van MoreApp.

Monteur GUTS Digitale Formulieren App Acto MoreApp

 

bron: website MoreApp

Meer nieuws

ai

AI biedt kansen voor installatiebedrijven 

De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) biedt ongekende mogelijkheden voor verschillende sectoren, waaronder de installatiebranche. Hoewel AI al sinds de …

Lees meer
software koppelingen

De toekomst van ERP: Een droom die werkelijkheid wordt 

In deze blog neemt William Zegers, algemeen directeur van Acto, jullie mee in de visie van Acto op ERP en …

Lees meer
Techniek Nederland

Techniek Nederland en Acto slaan handen ineen voor beheer van calculatietijdnormen

Techniek Nederland gaat de calculatietijdnormen beheren en onderhouden met behulp van de slimme software van Acto.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux