PCA en Acto verlengen succesvolle samenwerking

PCA, de specialist in mobiele softwareoplossingen voor de bouw- en installatiesector, en Acto Informatisering, de expert in bedrijfssoftware voor de installatiebranche en technisch dienstverleners, hebben hun samenwerkingsovereenkomst vernieuwd. De twee bedrijven werken al meer dan 30 jaar samen om hun klanten de beste oplossingen te bieden op het gebied van planning en ERP.

Planbord PCA

De verlenging van de samenwerking komt op een cruciaal moment. De installatiebranche wordt op  allerlei gebieden flink uitgedaagd. Door de toenemende vraag en de beperkte capaciteit hebben installatiebedrijven een enorme uitdaging om al het werk te plannen; een slimme plannings-tool kan hen hierbij uitstekend van dienst zijn.

Koppeling met ActoBusiness
Met de vernieuwde overeenkomst zetten PCA en Acto Informatisering hun gezamenlijke innovatie voort. Door deze samenwerking wordt ook de nieuwe online ERP-oplossing van Acto, ActoBusiness, gekoppeld met Marlin, het slimme planbord van PCA. De integratie wordt in het komende kwartaal verwacht en biedt technische bedrijven flexibele en hoogwaardige online bedrijfssoftware en planningstool, die de productiviteit flink verhoogt.

Willem Verhoef, CEO van Acto Informatisering, licht de keuze voor de samenwerking toe: “Met de standaard planningsmodule in ons ERP-systeem kunnen zowel projecten als onderhoudswerkzaamheden gemakkelijk worden gepland. Maar we wilden ook profiteren van de slimme planningsoplossingen die AI en slimme algoritmes gebruiken en het plannen bij grotere organisaties versnellen. Daarom hebben we gekozen om, naast ActoProject en ActoService, ook onze nieuwe generatie software, ActoBusiness, te koppelen met de oplossing van PCA. Zo kunnen we onze klanten met specifieke planningsvraagstukken ook voorzien van de juiste oplossing.”

CEO van PCA, Maurice Tijs, benadrukt het langdurige partnerschap:

“Dit partnerschap symboliseert onze gezamenlijke toewijding aan het leveren van hoogstaande technologische oplossingen. Al meer dan 30 jaar werken we samen en we zijn verheugd onze krachten te blijven bundelen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de installatiesector vooruit helpen.”

PCA Acto samenwerking
Folder ActoBusiness

Meer weten over ActoBusiness?

Download nu de folder

Vul onderstaand je e-mailadres in en je ontvangt de folder direct in je mailbox!

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux