PCA en Acto verlengen succesvolle samenwerking

PCA, de specialist in mobiele softwareoplossingen voor de bouw- en installatiesector, en Acto Informatisering, de expert in bedrijfssoftware voor de installatiebranche en technisch dienstverleners, hebben hun samenwerkingsovereenkomst vernieuwd. De twee bedrijven werken al meer dan 30 jaar samen om hun klanten de beste oplossingen te bieden op het gebied van planning en ERP.

Planbord PCA

De verlenging van de samenwerking komt op een cruciaal moment. De installatiebranche wordt op  allerlei gebieden flink uitgedaagd. Door de toenemende vraag en de beperkte capaciteit hebben installatiebedrijven een enorme uitdaging om al het werk te plannen; een slimme plannings-tool kan hen hierbij uitstekend van dienst zijn.

Koppeling met ActoBusiness
Met de vernieuwde overeenkomst zetten PCA en Acto Informatisering hun gezamenlijke innovatie voort. Door deze samenwerking wordt ook de nieuwe online ERP-oplossing van Acto, ActoBusiness, gekoppeld met Marlin, het slimme planbord van PCA. De integratie wordt in het komende kwartaal verwacht en biedt technische bedrijven flexibele en hoogwaardige online bedrijfssoftware en planningstool, die de productiviteit flink verhoogt.

Willem Verhoef, CEO van Acto Informatisering, licht de keuze voor de samenwerking toe: “Met de standaard planningsmodule in ons ERP-systeem kunnen zowel projecten als onderhoudswerkzaamheden gemakkelijk worden gepland. Maar we wilden ook profiteren van de slimme planningsoplossingen die AI en slimme algoritmes gebruiken en het plannen bij grotere organisaties versnellen. Daarom hebben we gekozen om, naast ActoProject en ActoService, ook onze nieuwe generatie software, ActoBusiness, te koppelen met de oplossing van PCA. Zo kunnen we onze klanten met specifieke planningsvraagstukken ook voorzien van de juiste oplossing.”

CEO van PCA, Maurice Tijs, benadrukt het langdurige partnerschap:

“Dit partnerschap symboliseert onze gezamenlijke toewijding aan het leveren van hoogstaande technologische oplossingen. Al meer dan 30 jaar werken we samen en we zijn verheugd onze krachten te blijven bundelen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die de installatiesector vooruit helpen.”

PCA samenwerking
Folder ActoBusiness

Meer weten over ActoBusiness?

Download nu de folder

Vul onderstaand je e-mailadres in en je ontvangt de folder direct in je mailbox!

Meer nieuws

ai

AI biedt kansen voor installatiebedrijven 

De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) biedt ongekende mogelijkheden voor verschillende sectoren, waaronder de installatiebranche. Hoewel AI al sinds de …

Lees meer
software koppelingen

De toekomst van ERP: Een droom die werkelijkheid wordt 

In deze blog neemt William Zegers, algemeen directeur van Acto, jullie mee in de visie van Acto op ERP en …

Lees meer
Techniek Nederland

Techniek Nederland en Acto slaan handen ineen voor beheer van calculatietijdnormen

Techniek Nederland gaat de calculatietijdnormen beheren en onderhouden met behulp van de slimme software van Acto.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux