Traineeship leidt op tot software-ontwikkelaar van de toekomst

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1577111870362{margin-bottom: 0px !important;}”]Zoek je een nieuwe uitdaging in de IT? Acto Informatisering B.V. biedt een traineeship aan dat starters in de IT opleidt tot softwareontwikkelaar, of meer specifiek, tot low code developer.
Low code developers bouwen software, net als ieder andere ontwikkelaar, maar zoals de functietitel al doet vermoeden, komt hier weinig tot geen code aan te pas. Het gebruik van een zogenaamd low-code- platform, biedt Acto de mogelijkheid om de ‘software van de toekomst’ te ontwikkelen.

Wat is low code?

Low code is een nieuwe manier om software te ontwikkelen. Het bekende ‘code kloppen’ is met low code developing verleden tijd. Een low-code platform stelt je in staat snel apps en software te ontwikkelen met een minimum aan code. De ontwikkelaars kunnen in theorie vrij snel software bouwen uit bestaande bouwstenen, zonder daarvoor telkens een hele source code te schrijven.

Voordelen low code

Volgens Willem Verhoef, mede-eigenaar van het bedrijf, waren de snel veranderende markt en de toenemende digitalisering belangrijke redenen om met low code te gaan ontwikkelen. “Ik verwacht dat software de komende vijf jaar evenveel gaat veranderen als in de afgelopen twintig jaar”. Low code stelt Acto in staat om software sneller en van betere kwaliteit te laten ontwikkelen. Het probleem met vorige methodes was dat het bouwen van toepassingen zo lang duurde dat de vereisten al gewijzigd waren nog voordat het ontwikkeld was. Samenvattend zijn de voordelen van low code het sneller toetsen en verbeteren van ideeën, de lagere ontwikkelkosten en een snellere time-to-market. Kortom, genoeg ruimte voor innovatie.

“Bedrijfssoftware moet flexibele kunnen integreren met andere systemen en gebruiksvriendelijk zijn.”

Start ook met een traineeship bij Acto

Door deze nieuwe en snelle manier van softwareontwikkeling, is er bij Acto vraag nieuwe softwareontwikkelaars en heeft Acto een speciaal Traineeship ontwikkeld, waarbij het zelf ontwikkelaars opleidt. De eerste vijf ontwikkelaars hebben hun opleiding inmiddels afgerond en werken nu bij Acto. In januari en in september start er een nieuw opleidingstraject bij Acto.

[/vc_column_text][mk_button dimension=”two” size=”x-large” url=”https://www.acto.nl/traineeships/” margin_top=”25″ margin_bottom=”25″]MEER INFORMATIE OVER TRAINEESHIP>>[/mk_button][/vc_column][/vc_row]

Meer nieuws

Event Acto

Event | Digitalisering in de installatiebranche | 29 mei

Wil jij in een ochtend je kennis en netwerk uitbreiden? Kom dan naar het event over digitalisering in de installatiebranche …

Lees meer
Schouten Techniek

Schouten Techniek

Ontdek hoe Schouten Techniek met de ERP-software van Acto de efficiëntie verhoogde door digitalisering van werkprocessen. De voordelen: een verbeterd inzicht, gestroomlijnde processen en klaar voor verdere optimalisatie.

Lees meer
online software

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. De calculaties hiervoor maken zij met ActoCalculatie.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux