Vertrouwd in de cloud met ISAE 3402 certificering

Acto heeft op 6 april 2022 de ISAE 3402 certificering behaald. Hiermee kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun data veilig bij ons in de cloud staat. Cloudsoftware is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. En dat is ook niet zo gek, want online software biedt natuurlijk veel voordelen. Zo heb je geen omkijken meer naar het beheer van je applicatie, zijn de kosten lager en kan je erop rekenen dat je software altijd en overal werkt. Maar met een cloudoplossing geef je ook de beveiliging van je data uithanden. Om onze klanten de zekerheid te bieden dat hun data veilig is, zijn we eind vorig jaar gestart met de ISAE 3402 certificering.

ActoBusinessZoek je nieuwe bedrijfssoftware?

Ontdek de voordelen van ActoBusiness, dé online bedrijfssoftware voor installateurs en technisch dienstverleners.        

Jouw gegevens zijn veilig bij ons

Bij Acto hebben we veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Zo doen wij er alles aan om de veiligheid van de data die in onze software wordt verwerkt te waarborgen. Het gaat immers om gevoelige informatie die door onze klanten in hun ERP-systeem (de Acto-software) wordt verwerkt en opgeslagen. Ter beveiliging van onze cloudoplossingen hebben wij interne processen en beheersmaatregelen opgesteld conform de ISAE 3402 standaard, die periodiek geaudit worden door een externe partij.

ISAE 3402 maakt informatiebeveiliging aantoonbaar

ISAE 3402 Acto

Tijdens de audit is onderzocht hoe wij omgaan met zaken als toegangsbeveiliging, en autorisatie, maar ook hoe de beveiliging van het datacentrum is geregeld en hoe de uitwijk mogelijkheden zijn georganiseerd als er onverhoopt toch iets mis gaat. Uit het onderzoek bleek dat de processen bij Acto optimaal zijn ingericht en dat we met de opgestelde beheersmaatregelen in control zijn. Met deze verklaring voldoen we aan de hoogste kwaliteitseisen die aan een SaaS-leverancier gesteld worden en kan jij dus met het volste vertrouwen jouw bedrijfsgegevens in ons online bedrijfssoftware blijven verwerken.  

Wil je meer weten over onze bedrijfssoftware? Maak een  vrijblijvende afspraak voor een persoonlijke demo.

 

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek en daarom begrijpen wij dat je specifieke uitdagingen hebt. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. Wij bieden altijd advies op maat, zodat je gebruik kunt maken van de software die precies bij jullie situatie past. 

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux