Vertrouwd in de cloud met ISAE 3402 certificering

Acto heeft op 6 april 2022 de ISAE 3402 certificering behaald. Hiermee kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun data veilig bij ons in de cloud staat.

Cloudsoftware is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. En dat is ook niet zo gek, want online software biedt natuurlijk veel voordelen. Zo heb je geen omkijken meer naar het beheer van je applicatie, zijn de kosten lager en kan je erop rekenen dat je software altijd en overal werkt. Maar met een cloudoplossing geef je ook de beveiliging van je data uithanden. Om onze klanten de zekerheid te bieden dat hun data veilig is, zijn we eind vorig jaar gestart met de ISAE 3402 certificering.

ActoBusinessZoek je nieuwe bedrijfssoftware?

Ontdek de voordelen van ActoBusiness, dé online bedrijfssoftware voor installateurs en technisch dienstverleners.

Jouw gegevens zijn veilig bij ons

Bij Acto hebben we veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Zo doen wij er alles aan om de veiligheid van de data die in onze software wordt verwerkt te waarborgen. Het gaat immers om gevoelige informatie die door onze klanten in hun ERP-systeem (de Acto-software) wordt verwerkt en opgeslagen. Ter beveiliging van onze cloudoplossingen hebben wij interne processen en beheersmaatregelen opgesteld conform de ISAE 3402 standaard, die periodiek geaudit worden door een externe partij.

ISAE 3402 maakt informatiebeveiliging aantoonbaar

ISAE 3402 Acto

Tijdens de audit is onderzocht hoe wij omgaan met zaken als toegangsbeveiliging, en autorisatie, maar ook hoe de beveiliging van het datacentrum is geregeld en hoe de uitwijk mogelijkheden zijn georganiseerd als er onverhoopt toch iets mis gaat. Uit het onderzoek bleek dat de processen bij Acto optimaal zijn ingericht en dat we met de opgestelde beheersmaatregelen in control zijn.

Met deze verklaring voldoen we aan de hoogste kwaliteitseisen die aan een SaaS-leverancier gesteld worden en kan jij dus met het volste vertrouwen jouw bedrijfsgegevens in ons online bedrijfssoftware blijven verwerken.

Wil je meer weten over onze bedrijfssoftware? Lees dan verder via onderstaande knop.

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek, met zijn eigen uitdagingen, wensen en doelen. We begrijpen daarom ook dat het lastig kan zijn de juiste software te kiezen die een oplossing biedt voor alles wat je zoekt. Om alvast inzicht te geven in wat voor soort software bij jouw bedrijf past kun je onze gratis test doen. Die laat jou binnen een paar minuten zien welk pakket geschikt is en wat het je concreet oplevert.

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux