Evo – De volgende stap in het Invictus-project

Als u aan ERP-systemen denkt, denkt u misschien aan logge pakketten vol complex maatwerk en een kleine aanpassing kost veel tijd en geld. Acto pakt dit anders aan. Acto ontwikkelt oplossingen waarbij flexibiliteit, snelle time-to-market en user experience met personalisatiemogelijkheden centraal staan. Het resultaat: een standaardoplossing met de mogelijkheden van een maatwerkpakket.

In 2016 startte Acto met het Invictus-programma. Daarmee gaf Acto vorm aan haar nieuwe visie op een next-generation ERP-platform en ecosysteem. Na de introductie van Self Service Business Intelligence, portalen en een hele set aan apps, is het nu tijd om de nieuwste release van het ERP-systeem aan te kondigen: Evo. De calculatie- en CRM-modules van de Evo-release worden dit voorjaar al getoetst. De eerste klanten nemen de modules na de zomer in gebruik.

In deze snel veranderende markt is de versie die je gisteren kocht vandaag al verouderd, of past deze niet meer bij veranderde processen. Omdat de behoefte van de markt continu verandert staan flexibiliteit en wendbaarheid centraal in het Invictus-programma. Acto sloot een partnership met Thinkwise en koos bij de ontwikkeling van de Evo-release voor een model-gedreven aanpak op basis van een Low Code Development platform.

]1. Personalisatie van bedrijfsproces tot op schermniveau bij de individuele gebruiker
Ten eerste heeft u als gebruiker meer mogelijkheden om processen en de UI naar eigen inzicht te personaliseren. Hoewel ieder bedrijf uniek is, zijn bedrijfsprocessen binnen verschillende branches vaak vergelijkbaar. Installatiebedrijven werken misschien voor wel 80% of zelfs 90% op dezelfde manier. Met deze wetenschap en jarenlange ervaring ontwikkelt Acto ERP-oplossingen op basis van diverse branchemodellen. De branchemodellen voldoen voor 90% aan de eisen van uw bedrijf. Acto faciliteert bij de laatste 10%; het personaliseren van uw bedrijfsprocessen tot op schermniveau van de individuele gebruiker.

2. Altijd werken met de nieuwste versie
Een tweede voordeel is de snelheid waarmee de software gerealiseerd wordt: drie tot vijf keer sneller dan voorheen. Traditionele ERP-systemen brengen een of twee keer per jaar een nieuwe release uit. Het doel van Acto is continuous delivery, zodat u altijd beschikt over de nieuwste functionaliteit. Daarnaast is de software direct beschikbaar voor Windows, web en mobile. U bespaart hiermee niet alleen kosten, u behaalt er ook concurrentievoordeel mee.

3. Software die functioneel en technologisch niet veroudert
Een derde voordeel betreft het ontwikkelplatform zelf. Thinkwise onderhoudt het platform en past het continu aan op technologische vernieuwingen, zodat uw software nooit veroudert. Ook na de implementatie en tijdens het gebruik ontwikkelt het platform mee met de nieuwste technologie. Hierdoor veroudert uw software functioneel en technologisch gezien niet. De levensduur van uw software is feitelijk oneindig.

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux