Rob Elders neemt deel aan Giro di KiKa 2019

Onze collega, Rob Elders, doet voor het derde maal mee aan de Giro di KiKa. Daarmee zamelt hij geld in voor onderzoek naar kanker bij kinderen. Acto is trots op Rob en zijn deelname en daarom heeft Acto ook dit jaar weer een financiële bijdrage gedaan.

De Giro di KiKa is een zesdaagse wielertocht door Italië in juni 2019. De etappekoers van 900 kilometer heeft als doel om geld in te zamelen voor een betere toekomst voor kinderen met kanker.

Iedere deelnemer van Giro di KiKa brengt minimaal 2.500 euro sponsorgeld mee om de strijd tegen kinderkanker te steunen. Rob heeft als doel om minimaal 7.500 euro in te zamelen. Hij is goed op weg om dit doel te bereiken. Wilt u Rob en dit goed doel ook steunen? Via zijn sponsorpagina kunt u een bijdrage leveren. Rob is erg blij met de donaties. “Het is mooi dat Acto weer een donatie zal doen. Acto sponsort mij ieder jaar dat ik voor een goed doel fiets. Dat vind ik heel tof. Sowieso vind ik het goed dat mensen een bijdrage leveren. Ik ben degene die fietst en ervoor zorgt dat het geld verzameld wordt, maar het zijn uiteindelijke de donateurs die zorgen voor het mooie bedrag.”

Rob fietst ieder jaar voor een goed doel. Dit jaar is dat weer KiKa, maar in het bijzonder voor het Prinses Maxima Centrum. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. Op dit moment geneest 75 procent van deze kinderen van kanker. KiKa heeft als doel om dit percentage te verhogen naar 95 procent.

Wij wensen Rob heel veel succes tijdens de Giro di KiKa.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux