Webinar ActoBusiness

Maak tijdens dit webinar in 30 minuten kennis met ActoBusiness. We laten u zien hoe u in een aantal eenvoudige stappen het hele proces van opdracht tot en met factuur kunt stroomlijnen. Allemaal vanuit een systeem.

Krijg direct inzicht in de beschikbare capaciteit en plan de juiste monteur op de juiste klus. Bestel online de benodigde materialen en krijg daarbij direct inzicht in de actuele prijs en levertijden. Via de app ontvangt de monteur de werkorder met alle informatie en materiaal om de klus in een keer te klaren. Via de app worden ook de gewerkte uren geregistreerd. Zo heeft u alle informatie digitaal beschikbaar om na afronden van de werkzaamheden de factuur meteen via de mail te versturen.

Met ActoBusiness heeft u grip op uw hele organisatie via één systeem. Geen losse pakketten of inflexibele integraties meer, maar alle informatie in een systeem. Dat zorgt voor meer overzicht en meer grip op uw bedrijf. Benieuwd hoe gemakkelijk en gebruiksvriendelijke dat werkt? Meld u dan aan voor dit gratis webinar. 

Wat gaat u zien tijdens dit webinar? 

Korte kennismaking met Acto 

De voordelen van ActoBusiness voor installateur en technisch dienstverlener 

Overview van ActoBusiness, waarin we diverse handige en gebruiksvriendelijke features van de software laten zien, die u door het hele pakket kunt gebruiken. 

Demonstratie van een businesscase; aan de hand van een praktijkvoorbeeld laten wij u zien hoe u snel een project aanmaakt, de werkzaamheden plant en via werkorders de buitendienst aanstuurt. 

Uiteraard is er tijd om al uw vragen te beantwoorden. 

Meld u gratis aan!

Webinar ActoBusiness “Van opdracht tot en met factuur” 
___________________________________

  • Donderdag 23 juni 2022
    Starttijd: 10.00 uur

Het webinar duurt ongeveer 30 minuten.

Na aanmelding ontvangt u een link waarmee u het webinar kunt volgen.

Deelname=gratis

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux