Denk mee in de expertgroepen

Bepaal de toekomst van de software

Doe mee aan onze expertgroepen en draag bij aan de ontwikkeling van software voor technische bedrijven. Samen brainstormen we over nieuwe functies en bouwen aan een innovatieve toekomst.

Onze software

Van compleet ERP tot specialistische deeloplossingen

Meer weten over Acto

Lees ons verhaal

Waarom deelnemen aan onze expertgroepen

Een aantal jaar geleden zijn we gestart met het organiseren van expertgroepen. Deze zijn inmiddels uitgegroeid tot innovatie, leerzame maar bovenal ook leuke bijeenkomsten!

Met een groep gelijkgestemden uit de branche brainstorm je een ochtend over een bepaald vakgebied, zoals calculatie, projecten, service of financieel. We sluiten af met een heerlijke netwerklunch.

Wat is het doel van de expertgroepen

Wij maken praktijkgerichte software waarmee we bedrijven uit de technische sector optimaal kunnen ondersteunen. Hierbij is feedback en input vanuit de markt erg belangrijk. Het doel van deze groepen is dan ook om in samenspraak mét de markt software te ontwikkelen die nog beter aansluit op hun wensen en behoeften.

Expertgroep

Wat kun je verwachten tijdens een bijeenkomst?

Tijdens deze sessies nemen we de deelnemers mee in de lopende en nieuwe ontwikkelingen.

We demonstreren nieuwe functionaliteiten, delen inzichten over lopende projecten en brainstormen over toekomstige onderwerpen. Op deze manier verzamelen wij waardevolle feedback die we actief integreren in de verdere ontwikkeling van ActoBusiness. 

Waarom zou je deelnemen?

Door deel te nemen aan een van onze expertgroepen ben je actief betrokken bij de ontwikkeling van de software, heb je de mogelijkheid om kennis uit te wisselen, waardevolle contacten te leggen en als eerste te profiteren van nieuwe functies en updates. Daarnaast ben je verzekerd van een gezellige én informatieve ochtend!

Kortom, genoeg redenen om je aan te melden als deelnemer van een van onze expertgroepen.

Wil je ook deelnemen?

Meld je vrijblijvend aan!

Lijkt het je leuk om een of meerdere keren deel te nemen aan een van de expertgroepen? Vul dan onderstaand formulier in, zodat jij bij de volgende bijeenkomst aanwezig kunt zijn.

Ik wil mij aanmelden voor de expertgroep*

Ik meld mij aan voor de expertgroep:(Vereist)
Door op 'versturen' te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux