Projecten

Met behulp van de projectenmodule maak je moeiteloos een gedetailleerde planning en coördineer je al je projecten op een efficiënte manier. ActoBusiness zorgt voor een succesvolle uitvoering van je projecten en tevreden klanten.

Altijd grip en inzicht op je projecten

Met de gebruiksvriendelijke projectmodule heb je direct inzicht in de kosten, voortgang en prognose van je projecten. Dit stelt je in staat om effectief bij te sturen en optimale resultaten te behalen.

De projectenmodule in ActoBusiness

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Activiteiten aanmaken
Maak eenvoudig projectactiviteiten aan en behoud je overzicht door je project op te delen. Dit kan automatisch, of met de hand.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Materialen bestellen op het project
ActoBusiness neemt het materiaal uit je begroting over in de bijbehorende projectactiviteit. Deze kan je vervolgens op het juiste moment bestellen.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Registreer meer- en minderwerk
Het uitvoeren van meer- en minderwerk kan gemakkelijk door een extra opdracht toe te voegen aan het project.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Gemakkelijk factureren
Factureer je projectkosten op basis van de vooraf afgesproken termijnen met behulp van de aanneemsom of op basis van regie. De geregistreerde kosten verwerk je vervolgens in een factuur met één klik op de knop.

Projectaansturing op activiteitniveau

Door het project op te delen in activiteiten behoud je het overzicht. Op basis van de projecten kan je budgetten verdelen, werkorders aanmaken en de gemaakte kosten bewaken. Door je project op te knippen in kleine stukken behoud je de grip op jouw projecten.

Plan de werkzaamheden via het planbord

Met ActoBusiness kun je eenvoudig je medewerkers inplannen op basis van de activiteit of het project. Bovendien is de begroting per projectactiviteit direct overgenomen vanuit de begroting, wat zorgt voor een gestroomlijnd en efficiënt proces. Zo heb je altijd controle over de urenregistratie en begroting van je projecten.

Centrale registratie van alle informatie

Naast het vastleggen van alle kwantitatieve informatie zoals kosten en gemaakte uren is het ook mogelijk om alle kwalitatieve projectinformatie vast te leggen. Maak notities om de voortgang bij te houden en te onderbouwen, zet acties uit voor jezelf of je collega’s en upload documenten zodat alle informatie op één plek beschikbaar is.
Folder ActoBusiness

Meer weten over ActoBusiness?

Download nu de folder

Vul onderstaand je e-mailadres in en je ontvangt de folder direct in je mailbox!

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

De voordelen van de projectenmodule

Met de projectenmodule maak je optimaal gebruik van de informatie die je eerder hebt vastgelegd. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk je project inrichten en uitvoeren zonder dubbel werk.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Inzicht en transparantie

Real time inzicht in de kosten, voortgang, planning en prognose van al je projecten.

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Koppeling met de werkvloer

Altijd inzicht in de geschreven uren van monteurs op de werkvloer, zodat je op de hoogte blijft van de voortgang van het project.

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Altijd inzicht in budgetten en kosten

Alle informatie zoals de aanneemsom, de geboekte facturen en gemaakte uren zijn snel en gemakkelijk geregistreerd.

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Centrale registratie

Alle informatie, acties en documenten omtrent een project zijn terug te vinden op één plek.

Projecten

Pakketten en prijzen

Ontdek de kracht van ActoBusiness, ERP-software die speciaal ontwikkeld is voor installatiebedrijven en biedt je alle functionaliteit die jij nodig hebt om succesvol te zijn. De software is modulair opgebouwd, zodat er altijd een pakket is wat bij jouw organisatie past.

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek en daarom begrijpen wij dat je specifieke uitdagingen hebt. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. Wij bieden altijd advies op maat, zodat je gebruik kunt maken van de software die precies bij jullie situatie past. 

Of bekijk de andere functies

Bekijk ook de andere functionaliteiten van ActoBusiness.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux