Service & Onderhoud

ActoBusiness biedt een complete oplossing voor professioneel service- en onderhoudsbeheer. Van het plannen van onderhoudswerkzaamheden tot en met het beheren van contracten. Zo houdt jij tevreden klanten.

Storingen snel opgelost, tevreden klanten

Met de service- en onderhoudsmodule heb je alle onderhoudscontracten en bijbehorende administratie eenvoudig en overzichtelijk op één centrale plek. Dit bespaart tijd, voorkomt fouten en zorgt voor een gestroomlijnd proces, zodat jij je kunt focussen op het bieden van uitstekende service aan je klanten en het maximaliseren van je omzet.

Service & Onderhoud met ActoBusiness

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Contracten vastleggen
Met ActoBusiness leg je snel en gemakkelijk contracten vast met behulp van contractsjablonen.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Altijd inzicht in de actuele status van een installatie
Alle informatie rondom de installatie op één plek terug te vinden voor zowel de binnen- als buitendienst.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Gemakkelijk factureren
Alle geregistreerde uren en materialen worden automatisch verrekend op basis van de afspraken in het contract.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Periodiek onderhoud snel ingepland
Vergeet nooit een onderhoudsbeurt met het periodiek onderhoudsschema op een installatie.

De installatie staat centraal

Leg alle informatie rondom de installatie centraal vast. Denk hierbij aan installatiespecificaties, historische data en het onderhoud met het bijbehorende contract. Wisselt de installatie van eigenaar? Dat is in ActoBusiness geen probleem en er gaat geen informatie verloren.

Maak gebruik van standaarden

Vaak komt een type installatie of contract vaker terug bij verschillende klanten. Binnen ActoBusiness maak je gebruik van onder andere contractsjablonen en objectsjablonen om de standaard contract en installaties de je aanbiedt vast te leggen. Deze koppel je vervolgens snel en makkelijk aan elkaar en aan de bijbehorende relatie. Een kleine aanpassing op de werkelijke situatie is hier zo gemaakt. Een kleine afwijking op de regel is dus geen probleem.

Meteen alle gegevens bij de hand bij een melding

Wanneer een klant een melding maakt van een storing of incident heb je snel alle informatie over de klant én installatie bij de hand in één overzicht. Hier zie je onder andere de locatie van de installatie, de installatiedetails en al het historisch onderhoud. Zo heb je snel inzichtelijk wat het probleem veroorzaakt.
Folder ActoBusiness

Meer weten over ActoBusiness?

Download nu de folder

Vul onderstaand je e-mailadres in en je ontvangt de folder direct in je mailbox!

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

De voordelen van service en onderhoud met ActoBusiness

Met de service- en onderhoudsmodule wordt service en onderhoud nóg makkelijker. Alle informatie rondom een installatie en contract zijn snel inzichtelijk en prijsafspraken worden automatisch verrekend.
Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Nooit meer dubbel werk

Automatiseer je service- en onderhoudsprocessen en leg je repetitieve contracten en afspraken gemakkelijk vast in sjablonen voor efficiënt en gestroomlijnd beheer.

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Alle informatie van de installatie op één plek

Alle informatie van een relatie wordt verzameld en bijgehouden zodat je altijd de huidige status van de installatie inzichtelijk hebt.

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Inzicht en transparantie

Real time inzicht in de status van al je onderhanden onderhoudswerkzaamheden.

Voordeel ActoBusiness functionaliteit_1
Koppeling met de werkvloer

Altijd inzicht in de geschreven uren van monteurs op de werkvloer, zodat je op de hoogte blijft van de voortgang.

Service en onderhoud

Pakketten en prijzen

Ontdek de kracht van ActoBusiness, ERP-software die speciaal ontwikkeld is voor installatiebedrijven en biedt je alle functionaliteit die jij nodig hebt om succesvol te zijn. De software is modulair opgebouwd, zodat er altijd een pakket is wat bij jouw organisatie past.

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek en daarom begrijpen wij dat je specifieke uitdagingen hebt. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. Wij bieden altijd advies op maat, zodat je gebruik kunt maken van de software die precies bij jullie situatie past. 

Of bekijk de andere functies

Bekijk ook de andere functionaliteiten van ActoBusiness.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux