Formulieren

Digitaliseer en integreer al je formulieren

Maak gebruik van de geïntegreerde digitale formulieren en checklists in ActoBusiness om tijd te besparen en de kans fouten te verminderen. De data vanuit de formulieren zijn direct beschikbaar bij de medewerkers op kantoor voor een correcte verwerking in (wettelijk verplichte) rapportages richting je klanten.

Stroomlijn je werk met digitale checklists en formulieren

In de installatie- en techniekbranche is het gebruik van papieren of losse apps voor formulieren  en checklists niet meer weg te denken. Ze worden gebruikt bij de vele verschillende keuringen, inspecties en bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Maar deze methode kent zijn nadelen: overtikken van gegevens, risico op verlies of beschadiging van formulieren, en fouten door handmatig werk. Gedigitaliseerd gaat alles veel sneller en gemakkelijker, en de kans op fouten wordt aanzienlijk verkleind. Hiermee kun je formulieren slim aanpassen en zo de administratieve last voor monteurs minimaliseren. 

Digitale formulieren in ActoBusiness

Verhoog de efficiency en verminder fouten

Je wilt je monteurs zo min mogelijk belasten met administratieve taken, maar je wilt wel voldoen aan alle eisen van je klant en wetgeving. Het gebruik van gebruiksvriendelijke digitale formulieren en checklists maakt het werk makkelijk voor de monteurs, en is het uitvoeren van  keuringen en inspecties zo gedaan.

Real time inzicht in de data voor snellere rapportages

Deze module werkt vanuit dezelfde database als de rest van je bedrijfssoftware. Hierdoor ontstaat een naadloze stroom van informatie tussen monteurs op locatie en kantoormedewerkers en kunnen zij direct aan de slag met de verzamelde gegevens. 

Flexibel en gemakkelijk in gebruik

Flexibiliteit en gebruiksgemak zijn essentieel. Wetgeving wijzigt en klantwensen op gebied van rapportage zijn voor elke klant net weer anders. Daarom wil je de digitale formulieren en checklists die je gebruikt snel en gemakkelijk kunnen aanpassen en direct beschikbaar stellen voor de buitendienst.

Werken met formulieren in ActoBusiness

Deze module zit standaard in ActoBusiness ERP.  Benieuwd hoe het eruit ziet?

Bekijk dan de gratis demovideo. Deze kun je via ons formulier aanvragen.

Verhoog de efficiency en verminder fouten

Direct beschikbaar vanuit de werkorder app

Er zijn veel verschillende losstaande apps op de markt voor het werken met digitale formulieren. Wil je echt efficiënt aan de slag gaan, dan is integratie met je bedrijfssoftware een must. Hiermee heeft de monteur die de formulieren moet invoeren aan een app genoeg en ziet naast de (onderhouds-) werkzaamheden die hij aan het object moet uitvoeren ook direct welke formulieren hij daarbij moet invoeren. Zo ben je er zeker van dat er niks vergeten wordt en voldoe je altijd aan de wettelijke verplichtingen.

Validatie en automatische foutcontrole

Maak gebruik van de slimme functies van validatie en automatische foutcontrole bij het invullen van de formulieren. Velden en vragen worden alleen getoond als deze relevant is. Dit werkt veel sneller en zadel je de monteurs niet op met onnodig veel administratie.

formulieren

Real time inzicht in de data voor snellere rapportages

checklists

Integratie met back-office

De data die de monteur op de formulieren invoert is direct beschikbaar voor de medewerkers op kantoor. Zij kunnen met deze data direct aan de slag om andere acties uit te zetten en stellen met de gegevens heel eenvoudige de rapportages op waar de klant om vraagt.

Koppel extra informatie

Vaak zegt een beeld meer dan 1000 woorden. Daarom is het ook mogelijk om foto’s of andere (meet-)informatie te koppelen aan de formulieren. Deze gegevens zijn ook direct beschikbaar voor de medewerkers op kantoor en worden gemakkelijk in de rapportages verwerkt.

Flexibel en gemakkelijk in gebruik

formulieren

Aanpasbare en standaard formulieren

De branche kent veel verschillende standaardformulieren. De meest gebruikte hebben wij al standaard voor je opgesteld en kun je dus direct gebruiken. Wil je deze toch aanpassen of maak je gebruik van eigen formulieren? Geen probleem, je kunt alles (zelf) gemakkelijk aanpassen. 

Gebruiksvriendelijke interface

De digitale formulieren hebben een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface, waardoor je deze zelf heel snel kunt opstellen. Maak gebruik van drag-and-drop om velden toe te voegen, verwijderen of te herschikken. Ook voor de buitendienst zijn de formulieren gemakkelijk in gebruik en eenvoudig om in te vullen.

Formulieren-module in onze pakketten

Digitaliseer en integreer al je formulieren met ActoBusiness en werk samen vanuit een en dezelfde database. Hierdoor is het overtypen van data of het gebruik van allerlei losse apps voorgoed verleden tijd. 

Deze module is beschikbaar in ActoBusiness ERP en ons specialistische software pakket ActoBusiness Service, voor het optimaliseren van je serviceprocessen.

Acto Favicon

ActoBusiness ERP

Acto Favicon

ActoBusiness Service

Benieuwd hoe de software eruitziet?

Wij laten het je graag zien tijdens een vrijblijvende demo van een uur. Dit kan online of op bij jou op locatie. Je kunt al je vragen stellen en we geven je inzicht in onder andere het automatiseren van een aantal repeterende taken.

Bekijk je de demo liever in eigen tijd? Bekijk dan onze gratis demovideo. Vraag het via onderstaand formulier aan en je ontvangt de video in je mailbox.

Ik wil meer informatie

Laat onderstaand je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Laat ons weten op welke manier we jou kunnen helpen*:

Ik wil graag(Vereist)
Naam(Vereist)
Door op 'versturen' te klikken, bevestig je dat je akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux