ERP implementatie stappenplan

Zorgeloos van start in 5 stappen

Software gaat pas echt voor je werken na een zorgvuldige implementatie op basis van een doordacht implementatieplan. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken: dankzij onze jarenlange ervaring en expertise weten wij precies hoe we de software het beste kunnen implementeren.

Neem contact op

Meer weten over onze werkwijze

Vraag demo aan

Online of op locatie

Onze implementatiehulp

Tijdens de implementatie kun je op ons rekenen. We begeleiden jouw medewerkers, stemmen de processen en de software op elkaar af en zorgen voor een perfecte training. Met onze bewezen implementatiemethode ben jij verzekerd van een zorgvuldige en succesvolle implementatie

Aan de slag met Acto Business in maar 5 stappen

Met onze bewezen implementatiestrategie genaamd ActoSprint garanderen wij jou een zorgvuldige implementatie door onze best-practice-aanpak en procesinrichting die gebaseerd is op meer dan 40 jaar ervaring. Zo leveren wij altijd binnen het afgesproken tijdsbestek een budget.


Ga zorgeloos van start met de software van Acto dankzij onze 5 stappen:

stap 1

Intake

Samen met een van onze consultants nemen we de mogelijkheden van de software met je door. Op basis van onze kennis en ervaring geven we je hierbij advies voor een optimaal bedrijfsproces.

stap 1
stap 2

Voorbereiden

Verzamel de data die je in je nieuwe software wilt (her-)gebruiken. Is alle informatie compleet? Dan zorgen wij ervoor dat deze op de juiste manier in de software komt te staan.

stap 2
stap 3

Inrichten

Inrichten van jouw online omgeving en aanmaken van de gebruikers met bijbehorende rechten.

stap 3
stap 4

Trainen

Tijdens de training laten we jou en je collega’s zien hoe gemakkelijk de nieuwe software werkt. Train je je medewerkers liever zelf? Dan leiden we een groep key-users op, die daarna hun eigen collega’s gaan trainen.

stap 4
stap 5

Aan de slag!

Afhankelijk van het gekozen pakket en eventuele opties, kan je snel en zorgeloos aan de slag met je nieuwe software. Zonder verborgen kosten en je gaat pas betalen als je tevreden bent. Gegarandeerd!

stap 5

De voordelen van onze aanpak

Onzer ervaren consultants zorgen ervoor dat de software optimaal geïntegreerd wordt binnen jullie organisatie en je het maximale rendement uit de software haalt. Zo helpen we je om jullie bedrijfsprocessen te optimaliseren en je doelstellingen te behalen.

Bewezen methodiek vermindert risico’s

Wij implementeren al meer dan 40 jaar bedrijfssoftware en weten dus als geen ander hoe we dat het beste kunnen aanpakken.

Duidelijke structuur en planning

We verzamelen de data die je al hebt en kunnen deze met behulp van slimme inleessoftware eenvoudig hergebruiken. Je bepaalt zelf welke data je wilt hergebruiken en hoeft niets over te typen.

Bespaart tijd

We verzamelen de data die je al hebt en kunnen deze met behulp van slimme inleessoftware eenvoudig hergebruiken. Je bepaalt zelf welke data je wilt hergebruiken en hoeft niets over te typen.

Budgetvriendelijk

Omdat we werken met standaard software is deze ook snel te implementeren. Dat scheelt tijd en dus geld. Daarnaast geven we je de garantie dat je pas hoeft te betalen als je tevreden bent.

Dit is Acto

Acto is dé softwarespecialist voor de installatiebranche. Kies voor ActoBusiness, de alles-in-één ERP-software met functionaliteiten als planning, projectbeheer, service & onderhoud en facturatie. Of kies voor ActoCalculatie, voor het maken van specialistische calculaties. Met de software van Acto werk je efficiënter en kan je gemakkelijk inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Voor de installatiebranche

Onze software is het perfecte hulpmiddel voor installatiebedrijven om de bedrijfsvoering te transformeren in een geoliede machine. Met onze software stroomlijn je alle bedrijfsprocessen, werk je efficiënter en gaat je klanttevredenheid omhoog.

Jarenlange ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring zetten wij onze expertise in om onze klanten te helpen bij implementaties en hulp bij digitalisering. Als Acto weten we wat er speelt in de installatiebranche, spreken we de taal en begrijpen wat een installatiebedrijf nodig heeft om succesvol te zijn.

Voor elk type bedrijf

Voor elk type installatiebedrijf hebben wij een passende oplossing, of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde naam in de branche. Onze software is flexibel en schaalbaar, zodat het naadloos aansluit bij jouw specifieke eisen en meegroeit met jouw behoeften.

Voor professionele installatiebedrijven

ActoBusiness Professional is geschikt voor kleinere installatiebedrijven, vanaf 5 medewerkers, die lekker willen werken met een gebruiksvriendelijk ERP-pakket. De software biedt je alle essentiële functies zodat jij al je werkzaamheden gemakkelijk kunt uitvoeren.

Voor veeleisende installatiebedrijven

ActoBusiness Advanced is bij uitstek geschikt voor middelgrote installatiebedrijven en biedt uitgebreide functionaliteit om al je werkzaamheden efficiënt te beheren.

Voor grote allround technisch dienstverleners

ActoBusiness Enterprise is speciaal ontworpen voor grote technisch dienstverleners en biedt specialistische functionaliteit voor het beheren complexe projecten en servicecontracten. 

Hulp nodig met de keuze?

Elk bedrijf is uniek en daarom begrijpen wij dat je specifieke uitdagingen hebt. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee. Wij bieden altijd advies op maat, zodat je gebruik kunt maken van de software die precies bij jullie situatie past. 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux