App voor de Servicemonteur volledig vernieuwd!

U kent ongetwijfeld onze handige tablet-oplossing voor de servicemonteur. Deze hebben we een aantal jaar geleden als eerste app / mobiele oplossing gelanceerd en inmiddels maken veel van onze klanten daar dagelijks met veel plezier gebruik van. De tijd en techniek staan echter niet stil en door nieuwe inzichten en verbeterde technieken bij andere apps hebben we besloten om de Servicemonteur App te vernieuwen! Deze nieuwe versie zal helemaal gebaseerd zijn op de laatste stand van de techniek en ons nieuwe app-framework. Vooral de grafische presentatie en schaalbaarheid zullen flink aangepakt worden. Bovendien is de styling van de nieuwe app geheel in lijn met de andere apps die u van ons kent. Ook hebben we diverse nieuwe functies toegevoegd. De nieuwe Servicemonteur App is eind 2016 beschikbaar (release 16.50).
Overzicht naar eigen inzicht
Als we het hebben over de grafische presentatie, dan valt direct de presentatie van de werkorders in het oog. De monteur kan zelf kiezen of hij zijn werkzaamheden voor een bepaalde dag wil zien, of dat hij overzicht wil hebben over de klussen die hij de komende week moet gaan doen. Door middel van kleurstelling ziet hij daarbij ook direct de status van de werkorders. Om een goed beeld te kunnen krijgen van de locatie waar de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, kan hij kiezen voor ‘satelliet view’ of voor een standaard ‘kaartweergave’.
Stap voor stap de werkorder afhandelen
Een van de verbeterpunten van de eerste generatie app was de overzichtelijkheid. In de vorige app was veel informatie in één scherm gestopt. Nu zijn alle stapjes bij het afhandelen van de werkorder overzichtelijk weergegeven in aparte schermen, waarbij per stapje alleen die informatie zichtbaar is die ook daadwerkelijk nodig is. Bovenin het scherm kan de monteur precies de stapjes volgen of terugspringen via het handige stappenplan.
i-servicemonteur-app-700x467
Nieuwe functionaliteiten
Bij de ontwikkeling van deze app hebben we ook een aantal nieuwe functies toegevoegd:

  • Er is een integratie met de logistieke apps, waardoor de monteur snel materiaal kan bestellen op de juiste werkorder, of maakt hij eenvoudig een afhaalorder.
  • De monteur kan via de app wijzigingen van installaties en installatiedelen doorvoeren.
  • Er is een integratie gemaakt met de Formulieren App, zodat bijvoorbeeld direct een F-gassen-formulier kan worden ingevuld bij de betreffende werkorder.
  • Ook wordt functionaliteit toegevoegd voor het maken en bijvoegen van foto’s en het afvinken van de onderhoudshandelingen.

Nog meer apps van Acto
Ter ondersteuning van uw medewerkers in het veld breidt het aantal apps sterk uit. Inmiddels zijn de volgende apps operationeel inzetbaar:

  • Uren App, eenvoudig invoeren van uren, kilometers, onkosten, etc.
  • Bestellen op Projecten App, voor het bestellen van materialen door de chef monteur en het afroepen van materialen die door de werkvoorbereider zijn klaargezet.
  • Ontvangst Boeken op Bestelorder App,  waarmee u eenvoudig de materiaalontvangsten op locatie boekt, inclusief met een foto van de pakbon.
  • Formulieren App, formulieren opmaken en verwerken, voor diverse zaken zoals NEN3140, Opleveringsrapport, Inspecties en veel meer.

Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden!

Demo aanvraag • Pagina

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil een demonstratie van*
Door op aanvragen te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux