OPLOSSEN BEGINT HIER.

VAN ERP TOT APP.

Software: speciaal ontwikkeld voor úw branche.

Bij Acto bieden we onze klanten compleet geïntegreerde oplossingen, maar ook deeloplossingen en apps. Onze oplossingen zorgen voor een optimale onder­steuning bij het realiseren van uw projecten of het bieden van een optimale servicebeleving. Acto helpt u met het behalen van meer rendement.

Project- en servicemanagement

De Acto-software is gemaakt voor uw bedrijfsprocessen, het biedt u optimaal ondersteuning door uw gehele organisatie, op iedere afdeling en proces. Van acquisitie, calculeren en begroten, tot en met service en de financiële administratie. Daardoor kunnen uw mensen sneller, effectiever en efficiënter samenwerken. De software biedt u actuele en accurate project- en managementinformatie, zodat u uw projecten en uw bedrijf nog beter kunt sturen en managen.

i-1000×1000-next-step-versie-170911-1a
i-1000×1000–Bestellen-App-1b

Apps.

Mobiele devices zijn niet meer weg te denken uit ons huidige leven, ook bij u op de werkvloer of daarbuiten is de opkomst van de smartphone en tablet niet meer te stuiten. Natuurlijk sluiten onze oplossingen hierbij aan en kunt u niet alleen uw servicetechnicus uitrusten met een mobiele werkbon, al uw medewerkers hun uren laten verantwoorden via een app, en ook voor op de bouwplaats hebben we diverse handige apps. En daar komen elke maand weer nieuwe apps en functionaliteiten bij!

Artikelbeheer & Calculatie.

ActoCalculatie is de stand-alone oplossing voor calculatie en middelenbeheer. U kunt deze oplossing gebruiken voor het maken van (multi-disciplinaire) projectcalculaties. Of het nu gaat om projecten voor de elektrotechniek, werktuigkunde, bouw of een samenstelling hiervan, met ActoCalculatie heeft u de juiste tool in handen. En dankzij de cloud-oplossing heeft u deze ook altijd bij de hand. Het enige wat u nodig heeft, is een internetverbinding.

Acto - Next step - Managementinformatie en Business Intelligence

Managementinformatie & Business Intelligence

Met de gecombineerde oplossing van Acto en Microsoft Power BI zet u de gevalideerde data uit uw organisatie om in heldere analyses en visuele rapportages. Deze self-service oplossing geeft uw beslissers op elk niveau inzicht in voor hen relevante informatie. Een onmisbare tool om antwoord te krijgen op al uw cruciale vragen die van belang zijn voor het behalen én behouden van uw concurrentieel voordeel.

Portalen.

Heldere, juiste en tijdige communicatie is essentieel bij het onderhouden van een goede relatie met uw klant, onderaannemer en opdrachtgever. Maar ook binnen projectteams is communicatie en het delen van informatie van groot belang. Acto biedt hiervoor verschillende portalen op basis van Microsoft SharePoint. Een voorbeeld is het Serviceportaal. Hiermee geeft uw klant inzicht en overzicht in de status van de storingen, servicecontract en de afgesproken prestaties (KPI’s). Daarnaast fungeert het tevens als portaal voor de facturen en rapportages. Alle informatie op één plek. Dat noemen wij slim samenwerken!

Acto - Portalen
Acto - Optimaal plannen

Planning.

Het plannen van uw projecten en service is een uitdagende taak. Acto biedt verschillende oplossingen op gebied van planning gekoppeld aan de ERP-software. Denk hierbij aan het automatisch plannen, inzetplanning van uw mensen op verschillende projecten, met daarbij de continu inzicht in de nacalculatie. Ook voor uw service-organisatie bieden we diverse digitale planborden.

Formulieren App.

Acto | Formulieren App is speciaal ontwikkeld voor de bouw- en installatiebranche. Nooit meer onduidelijke of half ingevulde bonnen, keuringen of inspectie­rapporten, maar alles digitaal en dus overal beschikbaar. Door de jarenlange ervaring van Acto in de bouw en installatiewereld sluit de app naadloos aan op de behoefte binnen deze branches. De Formulieren App biedt, naast de mogelijkheid tot het zelf ontwikkelen van formulieren, een groot aantal veelgebruikte standaard formulieren. Denk hierbij aan STEK, SCIOS en NEN3140.

Acto - Formulieren App
Neem contact op

Meer informatie over de bedrijfssoftware en/of diensten van Acto? Neem contact met ons op!

Onleesbaar? Klik hier voor een nieuwe tekst. captcha txt