SelectOnline: Webshop koppeling met leverancier, groothandel en 2BA

Uitgelichte functionaliteit: SelectOnline

Met de software van Acto (zowel ActoBusiness als ActoCalculatie) is het specificeren van de calculatieregels  heel gemakkelijk. Dankzij de webshop koppeling met een steeds groter wordend aantal webshops én de koppeling met 2BA, kunt bij (bijna) alle online groothandels en leveranciers de juiste prijs- en artikelinformatie ophalen. Deze functionaliteit noemen wij SelectOnline.

Webshop koppeling bespaart tijd en voorkomt fouten

Door de koppeling tussen de Acto-software en de webshops bespaar je als installateur veel tijd bij het opmaken en uitbrengen van offertes. Vanuit de software ga je direct naar de geselecteerde webshop en waarbij je automatisch inlogt. Selecteer in de webshop de gewenste producten, stop ze in de virtuele winkelwagen en neem ze met een druk op de knopover naar Acto. Dankzij deze koppeling heb je altijd de juiste, actuele prijs en artikelomschrijving in je offerte staan. Dat scheelt een hoop fouten en uitzoek werk!

Zo werkt de webshop koppeling van Acto

Ben je benieuwd hoe gemakkelijk deze koppeling werkt? Bekijk dan de onderstaande video, waarin we je dat in 2 minuten uitleggen.

 

Deze leveranciers en groothandels zijn gekoppeld met SelectOnline:

We voegen steeds meer webshops toe aan de lijst van gekoppelde leveranciers / groothandels. Onderstaand het meest recente overzicht. Mis je een webshop waar je veel mee samenwerkt? Laat het ons weten, dan kunnen we ze ook aan SelectOnline koppelen.

Wil je meer weten over snel en slim calculeren met de software van Acto? Klik dan hier.

 

Meer nieuws

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
Digitalisering

Digitalisering installatiebranche maakt werk gemakkelijker

Ontdek waarom digitalisering onmisbaar is voor installateurs. Leer hoe platforms zoals ‘Samen Digitaal’ en tools zoals de ‘Digiscan Techniek’ hen helpen bij het stroomlijnen van processen en voldoen aan nieuwe regelgeving.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux