Video: “Business Intelligence met Acto BI en Power BI”

Met de gecombineerde oplossing van Acto en Microsoft Power BI zet u de gevalideerde data uit uw organisatie om in heldere analyses en visuele rapportages. U bent niet meer afhankelijk van consultants of uw IT-afdeling voor aanpassingen van rapportages of query’s.
Met deze self-service oplossing geeft u beslissers op elk niveau inzicht in voor hen relevante informatie. Anytime, anyplace, en via any device. Een onmisbare tool om antwoord te krijgen op de cruciale vragen die van belang zijn voor het behalen én behouden van uw concurrentieel voordeel.
Bekijk de kennismakingsvideo!

Meer nieuws

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
Digitalisering

Digitalisering installatiebranche maakt werk gemakkelijker

Ontdek waarom digitalisering onmisbaar is voor installateurs. Leer hoe platforms zoals ‘Samen Digitaal’ en tools zoals de ‘Digiscan Techniek’ hen helpen bij het stroomlijnen van processen en voldoen aan nieuwe regelgeving.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux