Webinar ‘Predictive Analytics’ | 23 en 30 april 2020

Voor het maken van (strategische) beslissingen wordt nu vaak gebruik gemaakt van de informatie die op dat moment beschikbaar is.  Informatie waarmee u terugkijkt op wat is geweest. Maar eigenlijk bent u meer geïnteresseerd in de trends en wat er ‘in de toekomst’ gaat gebeuren. Op basis van die informatie is het mogelijk nog beter onderbouwde beslissingen te nemen.

Met Predictive Analytics is dat mogelijk! U kijkt niet langer meer ‘de koe in de kont’, maar kunt u beslissingen onderbouwen en zo de toekomst voorspellen!

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.

Webinar Predictive Analytics

Voorspel met data de toekomst en creëer een succesvolle organisatie!

Voor deze vorm van data-analyse heeft u geen glazen bol nodig, enkel data, big data. En een aantal slimme algoritmes.

Tijdens dit webinar nemen wij u mee in de wereld van Predictive Analytics. Gaan we dieper in op wat het is, wat het kan, hoe het werkt en wat het zou kunnen betekenen voor uw organisatie. Dit doen we aan de hand van een aantal aansprekende voorbeelden op gebied van service, finance etc.

Deze onderwerpen staan op de agenda:

Hoe werkt een zelflerend algoritme in Jip en Janneke taal

Je kunt veel meer met je data dan je denkt

Sprekende voorbeelden uit de installatiebranche


  • Datum: donderdag 23 april
    Start: 14.00 uur
  • Datum: donderdag 30 april
    Start: 13.00 uur

Het webinar duurt ongeveer 45 minuten.

Na aanmelding ontvangt u een link waarmee u het webinar kunt volgen.

Meer nieuws

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
Digitalisering

Digitalisering installatiebranche maakt werk gemakkelijker

Ontdek waarom digitalisering onmisbaar is voor installateurs. Leer hoe platforms zoals ‘Samen Digitaal’ en tools zoals de ‘Digiscan Techniek’ hen helpen bij het stroomlijnen van processen en voldoen aan nieuwe regelgeving.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux