Waarom kiest u voor Acto?

Het selecteren van nieuwe bedrijfssoftware is geen alledaagse klus. Bij de keuze van uw nieuwe ict-partner houdt u rekening met diverse belangrijke zaken. Uiteraard is daarbij de functionaliteit van de software een eerste vereiste, maar u kijkt ook naar de organisatie met wie u de (vaak jarenlange) samenwerking aangaat. U zoekt een solide partner met ruime ervaring en kennis van uw branche.

Hoogste tijd voor een nadere kennismaking met Acto!

Dit jaar viert Acto haar 40-jarig jubileum, een mooie mijlpaal in deze bijzondere tijd. Acto is al jaren actief binnen de installatiebranche en ontwikkelt bedrijfssoftware voor technisch dienstverleners en installateurs. In haar 40-jarig bestaan heeft Acto veel ervaring en kennis en expertise opgebouwd binnen de branche.

Wie is Acto?

Acto is dé innovatieve ict-partner voor de bouw, installateur en technisch dienstverlener. Met een compleet dienstenpakket, bestaande uit bedrijfssoftware, consultancy & expertises en een Academy, hebben wij voor ieder type organisatie, van MKB tot corporate, een passende oplossing.

Wat biedt Acto?

Acto heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als één van de specialisten op het gebied van bedrijfssoftware. Daarmee bieden wij een ruime ervaring binnen de branche. Dat betekent dat wij weten op welke manier er wordt gewerkt en daarmee de bedrijfssoftware aansluiten op deze processen. Met onze software kan iedere technisch dienstverlener efficiënt en effectief werken.

Welke klanten heeft Acto?

Wij bedienen de top van de Nederlandse installatiebedrijven. Denk bijvoorbeeld aan: Engie Services Nederland, SPIE Nederland, Croonwolter&dros, Technisch dienstverlener Unica en Heijmans N.V. Wellicht dat u Acto via één van deze bedrijven kent, maar naast het top-segment in de branche, bedienen we ook de Mkb-bedrijven en hebben we diverse oplossingen voor de ZZP’ers. Wij zijn in staat om de gehele markt te bedienen, dus ook uw organisatie!

Hoe ziet de organisatie eruit?

Acto heeft 100 medewerkers en ons kantoor is gevestigd in Amersfoort. De continuïteit en stabiliteit zijn daarmee gegarandeerd. Binnen Acto werken allemaal specialisten en zij staan dagelijks klaar om onze klanten te helpen. Er werken iedere dag ontwikkelaars aan de software en zij spelen in op de ontwikkelingen in de markt. Onze consultants begeleiden de processen bij de klant en kennen de markt door en door. En in de ondersteuning weten onze support engineers altijd en overal de gewenste support te leveren.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

U begrijpt dat wij onze bedrijfssoftware en expertise graag voor u inzetten. Heeft u een vraag over onze bedrijfssoftware of andere expertises? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om van gedachten te wisselen.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux