Unica neemt vernieuwde werkbonnen-app van Acto in gebruik

Begin maart is Unica overgestapt op de compleet vernieuwde Servicemonteur App, de werkbonnen-app van Acto. In een periode van 2 maanden is dit project samen met Unica voorbereid. Hierbij is volop aandacht geweest voor het optimaliseren van de snelheid en performance. Dit zorgt ervoor dat een nieuwe werkorder binnen 10 seconden in de app van de monteur zichtbaar. Daarnaast kan Unica nu gebruikmaken van veel handige, nieuwe, functies binnen de app.

unica-pand-zwolle

Landelijke uitrol bij meer dan 800 monteurs

De app is ‘uitgerold’ bij ruim 800 monteurs en over het algemeen is de uitrol vlekkeloos verlopen. Dankzij deze gezamenlijke inspanning kon Unica aan het einde van de eerste dag melden dat de reguliere hoeveelheid werkorders gereed was gemeld.

App biedt veel nieuwe functionaliteit

De keuze om met zo’n grote groep monteurs over te stappen op deze nieuwe app heeft alles te maken met de nieuwe functionaliteit van de app. Hieronder een overzicht van de meest belangrijke nieuwe features:

Webinar service melding tot factuur

1. Meerder monteurs op één werkbon
Zo kan er met meerdere monteurs op een werkbon gewerkt worden. Dit gebruiken onze klanten in de meeste gevallen als er bijvoorbeeld een of meerdere leerling-monteur(s) meewerken op de klus. De uren die de monteurs maken worden op deze manier voor allemaal automatisch bijgehouden en verwerkt in de Uren App. En voor de facturatie richting de klant kan er voor elk type monteur een apart tarief worden toegekend.

2. Flexibele schermen en velden
Dankzij de nieuwe look-and-feel van de app kan men zelf bepalen welke velden verplicht zijn, hoe schermen eruit zien en eigen workflows definiëren. Dit kan zelfs per type werkorder aangepast worden, zodat de monteur alleen de voor hem relevante velden ziet en hoeft in te vullen.

3. Geschikt voor meerdaagse planningen
Grotere, meerdaagse, projecten kunnen nu worden afgehandeld met één werkorder. Dat scheelt uw planner tijd en de monteur hoeft maar een keer een handtekening te vragen als de werkzaamheden zijn afgerond.

4. Geschikt voor elke type planbord
De keuze voor een digitaal planbord laten wij bij Acto graag over aan de klant. Er zijn veel aanbieders in de markt met nog meer mogelijkheden om snel en slim te kunnen plannen. Acto heeft de werkbonnen-app zo aangepast dat deze is aan te sluiten op elk planbord.

Wilt u ook aan de slag met de Servicemonteur App? Neem contact met ons op voor meer informatie of een demo.

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux