Unica neemt vernieuwde werkbonnen-app van Acto in gebruik

Begin maart is Unica overgestapt op de compleet vernieuwde Servicemonteur App, de werkbonnen-app van Acto. In een periode van 2 maanden is dit project samen met Unica voorbereid. Hierbij is volop aandacht geweest voor het optimaliseren van de snelheid en performance. Dit zorgt ervoor dat een nieuwe werkorder binnen 10 seconden in de app van de monteur zichtbaar. Daarnaast kan Unica nu gebruikmaken van veel handige, nieuwe, functies binnen de app.

unica-pand-zwolle

Landelijke uitrol bij meer dan 800 monteurs

De app is ‘uitgerold’ bij ruim 800 monteurs en over het algemeen is de uitrol vlekkeloos verlopen. Dankzij deze gezamenlijke inspanning kon Unica aan het einde van de eerste dag melden dat de reguliere hoeveelheid werkorders gereed was gemeld.

App biedt veel nieuwe functionaliteit

De keuze om met zo’n grote groep monteurs over te stappen op deze nieuwe app heeft alles te maken met de nieuwe functionaliteit van de app. Hieronder een overzicht van de meest belangrijke nieuwe features:

Webinar service melding tot factuur

1. Meerder monteurs op één werkbon
Zo kan er met meerdere monteurs op een werkbon gewerkt worden. Dit gebruiken onze klanten in de meeste gevallen als er bijvoorbeeld een of meerdere leerling-monteur(s) meewerken op de klus. De uren die de monteurs maken worden op deze manier voor allemaal automatisch bijgehouden en verwerkt in de Uren App. En voor de facturatie richting de klant kan er voor elk type monteur een apart tarief worden toegekend.

2. Flexibele schermen en velden
Dankzij de nieuwe look-and-feel van de app kan men zelf bepalen welke velden verplicht zijn, hoe schermen eruit zien en eigen workflows definiëren. Dit kan zelfs per type werkorder aangepast worden, zodat de monteur alleen de voor hem relevante velden ziet en hoeft in te vullen.

3. Geschikt voor meerdaagse planningen
Grotere, meerdaagse, projecten kunnen nu worden afgehandeld met één werkorder. Dat scheelt uw planner tijd en de monteur hoeft maar een keer een handtekening te vragen als de werkzaamheden zijn afgerond.

4. Geschikt voor elke type planbord
De keuze voor een digitaal planbord laten wij bij Acto graag over aan de klant. Er zijn veel aanbieders in de markt met nog meer mogelijkheden om snel en slim te kunnen plannen. Acto heeft de werkbonnen-app zo aangepast dat deze is aan te sluiten op elk planbord.

Wilt u ook aan de slag met de Servicemonteur App? Neem contact met ons op voor meer informatie of een demo.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux