Kom sterker uit de crisis, start met automatiseren: ‘Never waste a good crisis’

In deze tijden van (corona)crisis zal de orderportefeuille bij veel technisch dienstverleners behoorlijk teruglopen. Lopende projecten worden stilgelegd en nieuwe projecten worden uitgesteld. Er worden allerlei (nood)scenario’s uit de kast getrokken en maatregelen getroffen en   de toekomst is binnen een paar weken, enorm onzeker geworden…Maar vergeet niet: aan elke crisis komt een einde!

En zoals Winston Churchill ooit zei: “Never waste a good crisis.

Met deze uitdrukking bedoelen we dat men in deze bijzondere en uitdagende tijden de geaccepteerde realiteit in twijfel moet trekken. Want als het misgaat, zijn er snel antwoorden nodig en moeten we de oplossing wellicht buiten de gebaande paden vinden. Een grote crisis kan dus ook een kantelpunt zijn!

Nieuwe tijden, nieuwe kansen

Vergeet in deze periode niet om, naast het managen van de (enorme) uitdagingen op korte termijn, ook de koers van uw onderneming op lange termijn kritisch onder de loep te nemen. Snijd deze koers, na het verstrijken van deze crisis, nog steeds hout? Misschien ziet de wereld er opeens wel heel anders uit. Ontstaan er wellicht nieuwe kansen om uw onderneming nog succesvoller te laten zijn? Het zou zonde zijn als u met man en macht het schip door de storm heeft geloodst er geen land meer in zicht is…

sterker uit de crisis, start nu met automatiseren

Automatiseren: juist nu!

Kijk daarbij ook eens naar uw interne bedrijfsprocessen. In deze tijd wordt al snel duidelijk welke processen van vitaal belang zijn en welke minder. Verspillingen, in de vorm tijd en geld, komen nu sneller boven drijven. Een mooie kans en gelegenheid om dit beet te pakken en uw onderneming klaar te maken voor de (nieuwe) toekomst. Daarbij kan het (verder) automatiseren van de bedrijfsprocessen één van de oplossingen zijn.

Hoe? Wij denken (op gepaste afstand) graag met u mee!

Neem contact met ons op of lees de blog “Nieuwe software implementeren? Misschien wel júist nu.”

Meer nieuws

Event Acto

Event | Digitalisering in de installatiebranche | 29 mei

Wil jij in een ochtend je kennis en netwerk uitbreiden? Kom dan naar het event over digitalisering in de installatiebranche …

Lees meer
Schouten Techniek

Schouten Techniek

Ontdek hoe Schouten Techniek met de ERP-software van Acto de efficiëntie verhoogde door digitalisering van werkprocessen. De voordelen: een verbeterd inzicht, gestroomlijnde processen en klaar voor verdere optimalisatie.

Lees meer
online software

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. De calculaties hiervoor maken zij met ActoCalculatie.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux