Aan de slag met data en Predictive Maintenance

Werkt u voor uw data of laat u data voor u werken?

Bedrijven verzamelen steeds meer data. Of dat nu gestructureerd gebeurt in bedrijfssoftware of in verschillende losse applicaties, ook uw organisatie beschikt over (steeds) meer data. En met die berg aan data beschikt u (onbewust) in potentie over een schat aan informatie die van grote waarde kan zijn voor uw organisatie. Het is dan eigenlijk niet de vraag of u iets met uw data wilt gaan doen, maar wel wanneer u ermee aan de slag gaat!

U wilt aan de slag met data, Predictive Maintenance of IoT.
Maar hoe moet u beginnen?

Aan de slag met data, Predictive Maintenance of IoT

Uit een poll tijdens een webinar van Ketenstandaard Bouw & Techniek (2 juli 2020) is gebleken dat veel bedrijven ‘iets’ willen doen met hun data. Onderwerpen als Predictive Maintenance en IoT staan bij velen hoog op de agenda. Maar uit deze zelfde poll bleek ook dat de meeste bedrijven eigenlijk geen tijd hebben om een dergelijk project op te starten. Of weten niet goed hoe ze een dergelijk project moeten aanvliegen. Want het op een adequate manier van data verzamelen, verwerken en analyseren is een vak apart. Een expertise waar we bij Acto de afgelopen jaren ervaring mee hebben opgedaan. Niet alleen wat betreft de techniek, maar juist ook de toepassing ervan in de dagelijks werkzaamheden.

In 5 stappen aan de slag met data Iot Predictive Maintenance

Wij helpen u graag op weg: samen zetten we data om in informatie.

  • Beschikt u bijvoorbeeld over jarenlang verzamelde onderhoudsdata van uw klanten en maakt u daar alleen standaard rapportages mee?
  • Werkt u al jaren met dezelfde bedrijfssoftware en hebt het idee dat u daar meer data instopt dan dat u er aan informatie uit kunt halen?
  • Of heeft u slimme devices (bij uw klanten) staan en wilt u iets gaan doen met de verzamelde (sensor-)data daarvan?

Herkent u zich in bovenstaande voorbeelden? Of heeft u uw eigen ‘uitdaging’ of juist ideeën op het gebied van datagebruik? Dan helpen wij u graag verder!

Wilt u de mogelijkheden onderzoeken om samen met ons een pilot op gebied van Predictive Maintenance of IoT op te kunnen starten? Neem dan contact met ons op voor het maken een afspraak voor een (digitale) kop koffie.

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux