Acto Demodagen | 12 oktober en 1 november 2023

De Acto Demodagen zijn een unieke kans om te ontdekken welke voordelen ActoBusiness jouw bedrijf kan bieden!

Donderdag 12 oktober | woensdag 1 november

Aanvang: 8.00 uur De sessie duurt ongeveer 1,5 uur, wij zorgen voor het ontbijt.

Acto Informatisering

Amsterdamseweg 51a in Amersfoort

Gratis aanmelden

Voor iedereen die zijn of haar installatiebedrijf naar een hoger niveau wil tillen met de nieuwste generatie ERP-software.

Ben je aan het oriënteren om nieuwe ERP-software te gaan selecteren of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de nieuwste generatie ERP-software van Acto? Dan mag je de Acto Demodagen niet missen!

Wil je jouw installatiebedrijf naar een hoger niveau tillen met behulp van de nieuwste generatie bedrijfssoftware? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op 12 oktober en 1 november organiseren wij de Acto Demodagen, waar je kennis kunt maken met onze alles-in-een ERP-software: ActoBusiness.

Tijdens deze sessies laten we je kennis maken met de mogelijkheden en voordelen van de software. Aan de hand van een aansprekend praktijkvoorbeeld laten we zien hoe gemakkelijk het werkt.

Heb je specifieke uitdagingen waar je mee te maken hebt in jouw bedrijfsvoering? Geen probleem, er is voldoende ruimte voor vragen en we gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe ActoBusiness jouw bedrijf kan ondersteunen.

Kies de sessie die het beste in jouw agenda past: 

Datum en tijd:

  • Donderdag 12 oktober 2023
    8.00 uur – 9.30 uur
  • Woensdag 1 november 2023
    8.00 uur – 9.30 uur

We hebben een heerlijk ontbijt voor je klaar staan,  zo kun je niet alleen kennis maken met ActoBusiness, maar ook met andere ondernemers uit de branche.

Deelname is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk, zodat we de catering daarop kunnen afstemmen.

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux