Acto Demodagen | 13, 14 en 15 juni 2023

De Acto Demodagen zijn een unieke kans om te ontdekken welke voordelen ActoBusiness jouw bedrijf kan bieden!

13,14 en 15 juni 2023

Keuze uit een ochtend- of middagsessie. (8.00-10.00 uur of 16.00-18.00 uur)

Acto Informatisering

Amsterdamseweg 51a in Amersfoort

Gratis aanmelden

Voor iedereen die zijn of haar installatiebedrijf naar een hoger niveau wil tillen met de nieuwste generatie ERP-software.

Ben je aan het oriënteren om nieuwe ERP-software te gaan selecteren of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de nieuwste generatie ERP-software van Acto? Dan mag je de Acto Demodagen niet missen!

Wil je jouw installatiebedrijf naar een hoger niveau tillen met behulp van de nieuwste generatie bedrijfssoftware? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op 13, 14 en 15 juni organiseren wij de Acto Demodagen, waar je kennis kunt maken met onze alles-in-een ERP-software: ActoBusiness.

Tijdens deze dagen laten we je kennis maken met de mogelijkheden en voordelen van de software. Aan de hand van een aansprekend praktijkvoorbeeld laten we zien hoe gemakkelijk het werkt.

Heb je specifieke uitdagingen waar je mee te maken hebt in jouw bedrijfsvoering? Geen probleem, er is voldoende ruimte voor vragen en we gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe ActoBusiness jouw bedrijf kan ondersteunen.

Kies de sessie die het beste in jouw agenda past: 

Datum en tijd
Dinsdag 13 juni:
Ochtendsessie: 8.00 – 10.00 uur
Middagsessie: 16.00 – 18.00 uur

Woensdag 14 juni:
Ochtendsessie: 8.00 – 10.00 uur

Donderdag 15 juni:
Ochtendsessie: 8.00 – 10.00 uur
Middagsessie: 16.00 – 18.00 uur

Afhankelijk van het tijdstip, sluiten we de sessies af met een heerlijk ontbijt of een gezellige borrel. Zo kun je niet alleen kennis maken met ActoBusiness, maar ook met andere ondernemers uit de branche.

Deelname is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk, zodat we de catering daarop kunnen afstemmen.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux