Acto Update – juni 2020

In deze Acto Update vindt u de volgende onderwerpen:

  • Digitalisering: Van calculatie naar operationele prognose.
  • ServicePortal: Geef uw klant actueel inzicht in de status en voortgang van zijn storingsmeldingen en werkorders met een selfservice klantportaal.
  • Betalingen via iDEAL of Tikkie: Grip en controle op betalingen van particuliere opdrachtgevers.
  • Predictive Analytics en AI: Acto helpt bij het verbeteren van prestaties, niet alleen met bedrijfssoftware, maar ook met behulp van predictive analytics en artificial intelligence. Verbeter uw serviceperformance, inzicht in liquiditeitsprognose en voorspel storingen met slim onderhoud.
  • Ook vindt u er meer informatie over diverse nieuwe functionaliteiten van ActoProject en ActoService release 20.20.

Wilt u op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen en (komende) events? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux