Calculeren met de calculatietijdnormen van Techniek Nederland

Het maken van een nauwkeurige calculatie vergt tijd en vakkundigheid. Meer offertes moeten onder tijdsdruk de deur uit en ervaren personeel is schaars. Hoe zorg je er dan voor dat de calculaties toch van het gewenste niveau zijn en de scoringskans hoog blijft? Maak gebruik van de calculatietijdnormen van Techniek Nederland! 

Calculatietijdnormen van Techniek Nederland

Eén van de oplossingen ligt in het gebruik van calculatietijdnormen bij het begroten van de werkzaamheden. Techniek Nederland heeft deze tijdnormen opgesteld voor de installatiebranche. Acto heeft deze vervolgens verwerkt in ActoCalculatie, de online calculatie-oplossing. Hierdoor beschikt de calculator over de meest actuele ervaringstijden die dankzij de kennis en ervaring van vooraanstaande installatiebedrijven tot stand zijn gekomen.

Tijdnormen direct op te vragen vanuit de software

De tijdnormen zijn tijdens het calculeren vanuit ActoCalculatie online op te vragen. De calculator bespaart hierdoor veel tijd. De tijdnormen hoeven immers niet meer in het handboek te worden opgezocht. Via een webservice wordt van het betreffende product de bijbehorende tijdnorm opgevraagd en geselecteerd (afhankelijk van de gekozen werksituatie). Daarna wordt deze opgeslagen in de calculatie. Mocht de tijdnorm online in de tussentijd wijzigen, dan kan de calculatie met een druk op de knop worden bijgewerkt. Deze voldoet daarmee altijd aan de actuele stand van zaken.

Ook is het mogelijk de elektronische versie van de handboeken (Elektrotechniek, Klimaat & Sanitair) in te lezen in ActoCalculatie. Hierdoor zijn de tijdnormen ook ‘offline’ via een slim zoeksysteem op te vragen.

Realistisch, actueel en betrouwbaar

De calculatietijdnormen van Techniek Nederland gaan qua vorm en inhoud mee met de tijd, zodat ze realistisch, actueel en betrouwbaar zijn. In combinatie met het gebruik van ActoCalculatie, waarbij snelheid en gebruiksgemak voorop staan, zal de installateur haar kans op opdracht aanzienlijk vergroten.

Meer weten over ActoCalculatie?

Download nu de folder

Vul onderstaand je e-mailadres in en je ontvangt de folder direct in je mailbox!

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek alle functionaliteit voor de calculator

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux