Snel en gemakkelijk calculaties uitwisselen met CUF (XML)

Snel en gemakkelijk calculaties uitwisselen dankzij CUF (XML)

Om calculatiegegevens uit te kunnen wisselen met andere applicaties en/of partijen in de keten, is het handig om dit via een afgesproken formaat te doen. Hiervoor is CUF, het Calculatie Uitwissel Formaat in het leven geroepen. Dit uitwisselformaat (in XML) is specifiek voor calculaties ontwikkeld en geldt als standaard in de bouw- en installatiebranche.

Makkelijk samenwerken met CUF

Dankzij deze standaard is het mogelijk om gemaakte calculaties in een andere software-oplossing verder te verwerken. Op deze manier kan je bijvoorbeeld  de nacalculatie in een andere pakket maken of, nadat de calculatie opdracht is geworden, deze doorzetten naar de werkbegroting en projectadministratie. Maar ook voor calculatiebureaus, die in opdracht van andere partijen calculaties maken, is CUF een uitkomst. Zij kunnen in hun eigen calculatiesoftware de calculaties maken en in CUF-formaat aanleveren aan de opdrachtgever.

Met CUF kun je gemakkelijk en snel samenwerken in de branche. Iets wat in tijden van personele schaarste en topdrukte een uitkomst is.

Met de software van Acto (ActoCalculatie, ActoBusiness) kun je zowel een export maken als een CUF-bestand inlezen.

Meer weten over ActoCalculatie?

Download nu de folder

Vul onderstaand je e-mailadres in en je ontvangt de folder direct in je mailbox!

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek alle functionaliteit voor de calculator

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux