Acto viert jubileum corona-proof

Softwarebedrijf Acto Informatisering viert dit jaar haar 40-jarig jubileum. Een fantastische mijlpaal die het bedrijf, ondanks de corona-maatregelen, toch niet ongemerkt voorbij wil laten gaan. Daarom werden er eind september diverse online en live festiviteiten georganiseerd waarbij de collega’s samen”  het glas hieven op dit kroonjaar.  

Dubbel kroonjaar

Volgens directeur/ eigenaar William Zegers is het een kroonjaar met een dubbele betekenis “We bestaan namelijk niet alleen 40 jaar, we hebben eind september ook gevierd dat de eerste versie van onze nieuw ontwikkelde bedrijfssoftware “ActoBusiness” intern opgeleverd werd!” Omdat de bijna 100 medewerkers niet allemaal fysiek bij elkaar konden en mochten zijn door de coronaregels werd er een digitale toast georganiseerd, waarvoor alle medewerkers een mooie fles prosecco mochten ontvangen op hun huisadres. En de vele selfies laten wel zien dat je op deze manier ook prima kan proosten en vieren.

Feestelijke introductie ActoBusiness

Voor het jubileumjaar had het bedrijf grootse plannen, met ook verschillende bijeenkomsten voor klanten en relaties. Helaas liep dat dus anders. “Maar we willen onze klanten, waarmee vaak al jarenlang samenwerken, toch ook op een of andere manier betrekken bij onze festiviteiten en ze kennis laten maken met onze nieuwe software. Dat hebben we dit voorjaar bijvoorbeeld gedaan met webinars en we proberen dat dit najaar, met in achtneming van de RIVM-richtlijnen, samen met onze klanten op locatie te doen. Ook hebben we nog een ludieke actie op de planning staan voor de eindgebruikers bij onze klanten, maar daarover later meer.”

Wat gaat u er van merken

40 jaar is zeker voor een IT-bedrijf een bijzonder lange tijd. “Maar we hebben ons als Acto opnieuw uitgevonden en kunnen met ons low-code development platform Evo er weer minimaal 40 jaar tegenaan! Het grote voordeel van dit Evo platform is de snelheid en flexibiliteit bij het maken van softwareproducten. Een ander groot voordeel is dat dit platform ook verschillende branchemodellen ondersteunt. Dat merken onze klanten nu al door de add-ons die we daarmee maken, maar zal ze nog meer voordeel gaan opleveren als ze overstappen naar onze nieuwe generatie aan oplossingen.”

Benieuwd naar onze (nieuwe) software? Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een demo-afspraak.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux