BIM-integratie

BIM is al jarenlang het magische woord in de wereld van bouw- en installatieprojecten. En terecht, want met het inzetten van BIM, is het ontwerpen, bouwen, installeren en beheren van gebouwen beheersbaar, nauwkeurig en efficiënt. Nog beter wordt het als je BIM opneemt in je bedrijfsproces en integreert in je bedrijfssoftware.

DAAROM INTEGREERT U BIM IN UW BEDRIJFSSOFTWARE

We zien dat er op heel veel vlakken een verscheidenheid aan oplossingen op de markt komt. Dat varieert van handige generieke apps tot specifieke software voor bijvoorbeeld het BIM-proces. Het grote gevaar van al deze ‘losse oplossingen’ is dat er allemaal eilanden van informatie ontstaan, die niet met elkaar communiceren. Acto helpt zijn klanten om de verschillende processen met elkaar te verbinden, waarbij de bedrijven gebruik kunnen blijven maken van de totale aanwezige toolset. Op deze manier ontstaat er een ecosysteem van verschillende oplossingen en maakt u optimaal gebruik van de reeds eerder gedane software-investeringen.

Hoe we dat doen? We laten het u graag zien!

BESPAAR TOT 30% IN DE KETEN

Integreer uw Revit-modelleeromgeving met uw bedrijfssoftware, zodat het handmatig invoeren van data en informatie overbodig is. Dankzij deze koppeling optimaliseert u uw calculatie- en werkvoorbereidingsproces. Een voorbeeld hiervan is het verkrijgen van realtime inzicht in de levertijden van de materialen zoals opgenomen in het Revit-model. Alleen al op calculatiekosten kunt u hiermee tot 30% kosten besparen. Daarnaast worden uw faalkosten geminimaliseerd, waarbij fouten bij overdracht van gegevens, foutieve bestellingen en interpretaties in planning definitief tot het verleden behoren.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP!

Wilt u ook meer rendement uit uw bestaande investering halen door middel van een optimale koppeling tussen uw bedrijfssoftware- en BIM-omgeving? Maak een afspraak en we laten het u zien!

 

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux