BIM-integratie

BIM is al jarenlang het magische woord in de wereld van bouw- en installatieprojecten. En terecht, want met het inzetten van BIM, is het ontwerpen, bouwen, installeren en beheren van gebouwen beheersbaar, nauwkeurig en efficiënt. Nog beter wordt het als je BIM opneemt in je bedrijfsproces en integreert in je bedrijfssoftware.

DAAROM INTEGREERT U BIM IN UW BEDRIJFSSOFTWARE

We zien dat er op heel veel vlakken een verscheidenheid aan oplossingen op de markt komt. Dat varieert van handige generieke apps tot specifieke software voor bijvoorbeeld het BIM-proces. Het grote gevaar van al deze ‘losse oplossingen’ is dat er allemaal eilanden van informatie ontstaan, die niet met elkaar communiceren. Acto helpt zijn klanten om de verschillende processen met elkaar te verbinden, waarbij de bedrijven gebruik kunnen blijven maken van de totale aanwezige toolset. Op deze manier ontstaat er een ecosysteem van verschillende oplossingen en maakt u optimaal gebruik van de reeds eerder gedane software-investeringen.

Hoe we dat doen? We laten het u graag zien!

BESPAAR TOT 30% IN DE KETEN

Integreer uw Revit-modelleeromgeving met uw bedrijfssoftware, zodat het handmatig invoeren van data en informatie overbodig is. Dankzij deze koppeling optimaliseert u uw calculatie- en werkvoorbereidingsproces. Een voorbeeld hiervan is het verkrijgen van realtime inzicht in de levertijden van de materialen zoals opgenomen in het Revit-model. Alleen al op calculatiekosten kunt u hiermee tot 30% kosten besparen. Daarnaast worden uw faalkosten geminimaliseerd, waarbij fouten bij overdracht van gegevens, foutieve bestellingen en interpretaties in planning definitief tot het verleden behoren.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP!

Wilt u ook meer rendement uit uw bestaande investering halen door middel van een optimale koppeling tussen uw bedrijfssoftware- en BIM-omgeving? Maak een afspraak en we laten het u zien!

 

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux