Inkopen en bestellen – De juiste materialen met de beste marge

De juiste materialen met de beste marge

Met ActoBusiness optimaliseert het gehele inkoopproces. Het ondersteunt u bij het tijdig inkopen van de juiste goederen en diensten (onderaannemers) voor al uw klussen. Met daarbij altijd inzicht in de marges en inkoopcondities. Maar ook een centraal overzicht over alle bestellingen heen. Met ActoBusiness bestelt u altijd de juiste materialen op het juiste moment!

INKOPEN EN BESTELLEN

OPTIMALISEER UW INKOOPPROCES!

Voor een optimale dienstverlening is een soepel verlopend inkoopproces noodzakelijk. Als inkoper wilt u natuurlijk dat alle benodigde materialen en diensten voor een klus of project tijdig én tegen een zo scherp mogelijk tarief worden ingekocht. Actueel inzicht in de inkoopprijzen, -condities en leveringsvoorwaarden helpen u hierbij.

Geef de verschillende budgethouders de mogelijkheid om tot een bepaald bedrag zelfstandig te kunnen bestellen. Want natuurlijk wilt u niet voor elke bestelling een akkoord hoeven te geven. Maar u wilt wél het inzicht en overzicht behouden!

 
Bestellen en inkoop ActoBusiness screenshot 1

GRIP OP INKOOP

VOORDELEN INKOPEN EN BESTELLEN MET ACTOBUSINESS

Webinar inkopen en bestellen

INKOPEN EN BESTELLEN

BESPAAR TIJD EN VOORKOM FOUTEN MET AUTOMATISCH INKOOPPROCES

Of het nu om materiaal, gereedschap, onderaanneming of inleners gaat, met de inkoop-module van ActoBusiness kunt u al deze middelen eenvoudig, per klus of project, inkopen.

Door automatisering van het inkoopproces bespaart u veel tijd en voorkomt u fouten. Zo heeft u de mogelijkheid om orderbevestigingen en ontvangsten automatisch te registeren en de binnenkomende facturen van uw leverancier automatisch te matchen aan de bestelorder. Wijken deze niet af, dan wordt de factuur automatisch verwerkt en vrijgegeven voor betaling.

DAAROM KIEST U VOOR INKOPEN EN BESTELLEN MET ACTOBUSINESS

Actueel inzicht in de status van bestellingen

Vanuit de klussen en projecten heeft u altijd actueel inzicht in de voortgang van de bestellingen. Kan de leverancier niet op tijd leveren? Dan wordt u hier direct van op de hoogte gesteld. De inkoper heeft zicht op de voortgang van de bestellingen over alle klussen en projecten heen.

Autoriseer uw inkopen

Ook is het mogelijk om in te stellen dat bestellingen boven een bepaald grensbedrag eerst geaccordeerd dienen te worden, voordat ze worden doorgezet naar de leverancier. Bestellingen met een kleiner orderbedrag kunnen automatisch worden verzonden, zonder tussenkomst van een gebruiker.

Actuele prijs- en artikelinformatie

ActoBusiness biedt met SelectOnline een integratie met webshops van een groot aantal leveranciers, maar ook met 2BA Unifeed (waaraan meer dan 500 fabrikanten en groothandels zijn verbonden). Hierdoor vindt u vrijwel alle product- en artikel informatie online en hoeft deze daardoor niet meer in uw eigen omgeving te beheren. Dit bespaart tijd en u heeft altijd de meest actuele prijsinformatie bij de hand.

Automatisch inkopen en bestellen

Door automatisering van het inkoopproces bespaart u veel tijd en voorkomt u fouten. Papieren (en dus handmatige) bestelorders zijn verleden tijd. Met ActoBusiness kunt u deze op verschillende manieren (automatisch) naar de gewenste leverancier verzenden. Bijvoorbeeld via e-mail of elektronisch via een zogenaamde webservice.

Meer nieuws

ai

AI biedt kansen voor installatiebedrijven 

De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) biedt ongekende mogelijkheden voor verschillende sectoren, waaronder de installatiebranche. Hoewel AI al sinds de …

Lees meer
software koppelingen

De toekomst van ERP: Een droom die werkelijkheid wordt 

In deze blog neemt William Zegers, algemeen directeur van Acto, jullie mee in de visie van Acto op ERP en …

Lees meer
Techniek Nederland

Techniek Nederland en Acto slaan handen ineen voor beheer van calculatietijdnormen

Techniek Nederland gaat de calculatietijdnormen beheren en onderhouden met behulp van de slimme software van Acto.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux