Op 13 oktober organiseert onze partner Thinkwise de eerste Low-Code Summit. Zij hebben voor dit online event een divers programma samengesteld, waar ook Acto een bijdrage aan levert.

Low-code voor kernsystemen
Low-code applicatieplatformen worden steeds populairder en steeds meer bedrijven ervaren de voordelen van deze flexibele, business-gedreven manier van software realiseren. Thinkwise onderscheidt zich van andere low-code platformen door zich volledig op kernsystemen te focussen.
Tijdens deze summit worden de diverse mogelijkheden van low-code voor kernsystemen uitgebreid getoond. Daarnaast maken deelnemers kennis met de makers van het platform, maar ook met bedrijven die low-code tot in het hart van hun organisatie hebben doorgevoerd en voorgoed afscheid hebben genomen van hun legacy-software.

Keynotes, deep dives en break-out sessies
Een van de highlights van deze summit is een keynote verzorgd door Forrester’s senior analist John Bratincevic, waarin hij zijn visie schetst op enterprise low-code oplossingen. Verder zullen diverse Thinkwise-klanten en partners hun ervaringen met het platform delen. Willem Verhoef, directeur van Acto, verzorgt om 11.00 uur een van de break-out sessies, waarin hij vertelt over de voordelen en mogelijkheden van het ontwikkelen van een ERP-systeem op basis van Low-code.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux