Thinkwise Low-Code Summit – 13 oktober 2021

Op 13 oktober organiseert onze partner Thinkwise de eerste Low-Code Summit. Zij hebben voor dit online event een divers programma samengesteld, waar ook Acto een bijdrage aan levert.

Low-code voor kernsystemen
Low-code applicatieplatformen worden steeds populairder en steeds meer bedrijven ervaren de voordelen van deze flexibele, business-gedreven manier van software realiseren. Thinkwise onderscheidt zich van andere low-code platformen door zich volledig op kernsystemen te focussen.
Tijdens deze summit worden de diverse mogelijkheden van low-code voor kernsystemen uitgebreid getoond. Daarnaast maken deelnemers kennis met de makers van het platform, maar ook met bedrijven die low-code tot in het hart van hun organisatie hebben doorgevoerd en voorgoed afscheid hebben genomen van hun legacy-software.

Keynotes, deep dives en break-out sessies
Een van de highlights van deze summit is een keynote verzorgd door Forrester’s senior analist John Bratincevic, waarin hij zijn visie schetst op enterprise low-code oplossingen. Verder zullen diverse Thinkwise-klanten en partners hun ervaringen met het platform delen. Willem Verhoef, directeur van Acto, verzorgt om 11.00 uur een van de break-out sessies, waarin hij vertelt over de voordelen en mogelijkheden van het ontwikkelen van een ERP-systeem op basis van Low-code.

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux