Fietsen voor Spieren voor Spieren

#TeamActo: 5 Acto-collega’s rijden de Ronde van Oosterberg

Op woensdag 18 mei gaan vijf van onze collega’s een stukje fietsen. Niet de reguliere woon-werk route, maar echt een flink stuk. Ruim 80 kilometer afzien in de Ronde van Oosterberg, tijdens de etappe van Zevenaar naar Ede. Dat doen ze uiteraard vooral omdat ze het leuk vinden en van wielrennen houden, maar ook om hun steentje bij te dragen aan het goede doel; zo veel mogelijk geld inzamelen voor de stichting Spieren voor Spieren.

Fietsen voor het goede doel

Dat bewegen en sporten gezond is weten we allemaal. De een is misschien wat sportiever aangelegd dan de ander, maar dat we kunnen bewegen, fietsen en lopen is voor ons zo vanzelfsprekend. Maar de mogelijkheid hebben om te sporten is zeker niet voor iedereen weggelegd. In Nederland zijn er zo’n 20.000 kinderen die door een spierziekte niet kunnen bewegen of sporten. De stichting Spieren voor Spieren zet zich in om spierziekten bij kinderen te verslaan. Met sportieve sponsoracties en evenementen wordt zoveel mogelijk geld opgehaald. Dit geld wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek, snelle diagnose, de beste behandeling en innovatieve zorg in onder andere het Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht.

Voor meer informatie én om dit goede doel te steunen kijk je op de speciale sponsorpagina.

 

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux