Fietsen voor Spieren voor Spieren

#TeamActo: 5 Acto-collega’s rijden de Ronde van Oosterberg

Op woensdag 18 mei gaan vijf van onze collega’s een stukje fietsen. Niet de reguliere woon-werk route, maar echt een flink stuk. Ruim 80 kilometer afzien in de Ronde van Oosterberg, tijdens de etappe van Zevenaar naar Ede. Dat doen ze uiteraard vooral omdat ze het leuk vinden en van wielrennen houden, maar ook om hun steentje bij te dragen aan het goede doel; zo veel mogelijk geld inzamelen voor de stichting Spieren voor Spieren.

Fietsen voor het goede doel

Dat bewegen en sporten gezond is weten we allemaal. De een is misschien wat sportiever aangelegd dan de ander, maar dat we kunnen bewegen, fietsen en lopen is voor ons zo vanzelfsprekend. Maar de mogelijkheid hebben om te sporten is zeker niet voor iedereen weggelegd. In Nederland zijn er zo’n 20.000 kinderen die door een spierziekte niet kunnen bewegen of sporten. De stichting Spieren voor Spieren zet zich in om spierziekten bij kinderen te verslaan. Met sportieve sponsoracties en evenementen wordt zoveel mogelijk geld opgehaald. Dit geld wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek, snelle diagnose, de beste behandeling en innovatieve zorg in onder andere het Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht.

Voor meer informatie én om dit goede doel te steunen kijk je op de speciale sponsorpagina.

 

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux