Grip op contractbeheer

UW CONTRACTBEHEER GOED GEREGELD MET ACTOBUSINESS

Met de module contractbeheer van ActoBusiness kunt u geautomatiseerd contracten aanmaken, automatische goedkeurings- en prolongatieprocessen instellen en de werkzaamheden inplannen. En dankzij de slimme bewakingstool heeft u altijd inzicht in het resultaat van het contract.

En dat allemaal op één plek!

CONTRACTBEHEER

KRIJG 360 GRADEN INZICHT EN WEET WAT ER SPEELT!

Service staat binnen uw organisatie hoog in het vaandel. Uw klanten rekenen dagelijks op uw kennis en expertise om technische uitdagingen zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. U bent daarom op zoek naar een oplossing die uw dienstverlening optimaal ondersteunt. 

ActoBusiness helpt u met het beheer van alle contractafspraken met uw opdrachtgevers. Zo weet u altijd precies wanneer er onderhoud moet worden uitgevoerd aan het gebouw, installatie of machine en hoe dit afgerekend moet worden. 

Met ActoBusiness heeft u grip op uw contracten!

 
Contractbeheer ActoBusiness scherm
Contractbeheer ActoBusiness

VERLAAG DE ADMINSTRATIEVE KOSTEN

VOORDELEN CONTRACTBEHEER

ON-DEMAND WEBINAR ‘CONTRACTBEHEER’  

MEER WETEN? BEKIJK HET WEBINAR “CONTRACTBEHEER” WANNEER HET U UITKOMT.

Benieuwd naar de mogelijkheden van contractbeheer en wat ActoBusiness voor uw organisatie kan betekenen? Dat leggen we graag aan u uit tijdens het webinar.

Deze onderwerpen staan op de agenda:

  • Aanvraag nieuw contract
  • Versturen contractofferte
  • Koppelen van onderhouds-objecten
  • Digitaliseren van contractafspraken
  • Werken met contractsjablonen

Aanmelden is niet meer mogelijk. U kunt  dit webinar wel terugkijken via ‘Webinar gemist‘. U ontvang dan een link waarmee u het webinar kunt terugkijken wanneer het u schikt.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

DAAROM KIEST U VOOR CONTRACTBEHEER MET ACTOBUSINESS

Standaardiseer uw contracten met  sjablonen
Krijg 360 graden inzicht en weet wat er speelt
Verlaag de administratieve kosten
100% tevreden klanten

Meer nieuws

Klantcase CBRE Acto

Zo heeft CBRE de foutmarge aanzienlijk laten dalen

Ontdek hoe CBRE de foutmarge flink heeft kunnen reduceren dankzij calculatiesoftware van Acto. ‘De snelheid en accuratesse zijn geweldig!’

Lees meer

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux