Ketenstandaard Congres | 23 maart 2023

Ketenstandaard Congres 23 maart 2023

‘Van idee tot bouwwerkdossier – ketensamenwerking van fabrikant tot gebruiker’

Kom ook naar het Ketenstandaard Congres en praat mee over digitalisering en standaardisatie

Het Ketenstandaard Congres is hét event waar de hele bouw- en technieksector zich verzamelt om te discussiëren over het huidige politieke klimaat en de maatschappelijke thema’s die van invloed zijn op de sector. Een tweejaarlijkse happening waar bouwprofessionals uit het hele land samenkomen om kennis over digitalisering en standaardisatie op te doen en te delen.

Talkshows, kennissessies en informatiemarkt

Televisiepresentatrice Hélène Hendriks is uitgenodigd om als dagvoorzitter en discussieleider gedurende de dag diverse talkshows te hosten. Het congres begint met een talkshow over digitalisering in de sector. En eindigt met een talkshow over de maatschappelijke thema’s waar de sector mee aan de slag moet: duurzaamheid, circulariteit, samenwerking en de woningbouwopgave.

Tussendoor zijn er 5 rondes met diverse sessies. Ook is er een informatiemarkt met stands van implementatiepartners. Ook Acto is hierbij aanwezig en onze collega’s gaan graag met je in gesprek over de uitdagingen en kansen er liggen op gebied van ketensamenwerking en digitalisering.

Zien we jou ook?

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, meld je daarom meteen aan.

Deelname is gratis.

Datum: donderdag 23 maart 2023
Tijd: 09:30 uur tot 17:30 uur
Locatie: Hart van Holland in Nijkerk

Meld je gratis aan

Op de website van Ketenstandaard vind je meer informatie over het programma en kun je je direct gratis aanmelden.

 

Meer nieuws

Klantcase CBRE Acto

Zo heeft CBRE de foutmarge aanzienlijk laten dalen

Ontdek hoe CBRE de foutmarge flink heeft kunnen reduceren dankzij calculatiesoftware van Acto. ‘De snelheid en accuratesse zijn geweldig!’

Lees meer

Vacature: Senior Accountmanager

Wij zoeken een resultaatgerichte accountmanager met een passie voor SaaS-implementaties. Bouw mee aan onze groeiende klantenkring, solliciteer direct!

Lees meer
onderhoudsmanagement systeem

Objectgestuurd ERP voor maximaal resultaat

Richard Stoffer, de commercieel directeur van Risto Regeltechniek, deelt zijn ervaring over de keuze en implementatie van ActoBusiness ERP.

Lees meer
online software

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Download onze ActoBusiness folder

Door op ‘download folder’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux