Ketenstandaard Congres | 23 maart 2023

Ketenstandaard Congres 23 maart 2023

‘Van idee tot bouwwerkdossier – ketensamenwerking van fabrikant tot gebruiker’

Kom ook naar het Ketenstandaard Congres en praat mee over digitalisering en standaardisatie

Het Ketenstandaard Congres is hét event waar de hele bouw- en technieksector zich verzamelt om te discussiëren over het huidige politieke klimaat en de maatschappelijke thema’s die van invloed zijn op de sector. Een tweejaarlijkse happening waar bouwprofessionals uit het hele land samenkomen om kennis over digitalisering en standaardisatie op te doen en te delen.

Talkshows, kennissessies en informatiemarkt

Televisiepresentatrice Hélène Hendriks is uitgenodigd om als dagvoorzitter en discussieleider gedurende de dag diverse talkshows te hosten. Het congres begint met een talkshow over digitalisering in de sector. En eindigt met een talkshow over de maatschappelijke thema’s waar de sector mee aan de slag moet: duurzaamheid, circulariteit, samenwerking en de woningbouwopgave.

Tussendoor zijn er 5 rondes met diverse sessies. Ook is er een informatiemarkt met stands van implementatiepartners. Ook Acto is hierbij aanwezig en onze collega’s gaan graag met je in gesprek over de uitdagingen en kansen er liggen op gebied van ketensamenwerking en digitalisering.

Zien we jou ook?

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, meld je daarom meteen aan.

Deelname is gratis.

Datum: donderdag 23 maart 2023
Tijd: 09:30 uur tot 17:30 uur
Locatie: Hart van Holland in Nijkerk

Meld je gratis aan

Op de website van Ketenstandaard vind je meer informatie over het programma en kun je je direct gratis aanmelden.

 

Meer klantcases

Ennatuurlijk

Ennatuurlijk levert warmte aan ruim 85.000 gezinnen en 1200 bedrijven in heel Nederland. Die warmte komt bij hun klanten uit de buurt en loopt door maar liefst 2641 kilometer leidingen.

Lees meer

Total Klima

TotalKlima heeft duizenden serviceopdrachten per jaar en doet dat nu geautomatiseerd met de software van Acto. Dat scheelt tijd, geld, werkt veel fijner.

Lees meer
Scheer & Foppen

Scheer & Foppen

Bij Scheer & Foppen Installatietechniek werken alle monteurs met tablets en zijn de werkbonnen vrijwel volledig gedigitaliseerd.

Lees meer
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux